Usluge
null

Radimo stvari na naš način.

Strasno i sa željom da poboljšamo komfor korisnika i udahnemo novu dimenziju i svrhu prostoru.

Bez prečica.

Samo pažljivo osmišljena rešenja imaju dugoročnu dobrobit na svakodnevni život svih nas.

U partnerstvu sa Vama.

Sa našim znanjem i stručnošću na kreativnom, tehničkom i operativnom nivou, mi smo vaš multidisciplinarni partner koji igra aktivnu ulogu u svakoj fazi vašeg projekta — od koncepta do konačne isporuke, usluge i servisa.

Na svakom zadatku.

Imamo tesnu saradnju sa timovima iz oblasti arhitekture, dizajna enterijera, građevinskim, staklarskim i stolarskim firmama, firmama iz oblasti alu i PVC stolarije i facility firmama.

Isporučujemo izvrsnost.

Naši cenjeni zaposleni svojim profesionalnim pristupom, ekspertizom i dugogodišnjim iskustvom doprinose svaki dan održivom razvoju i uspehu CASA-e.

Realizovali smo do sada brojne uspešne projekte na teritoriji Srbije i van granica naše zemlje i svaki put se radujemo novom izazovu.

Isporuka, ugradnja i servis

 • Sarađujemo direktno sa proizvođačima i time Vam obezbeđujemo kraće rokove isporuke i konkuretne cene
 • Više od 1000 vrsta proizvoda držimo stalno na lageru, i u dogovoru sa Vama i vašim potrebama lager povećavamo
 • Poznajemo performanse proizvoda do tančina, njihove mogućnosti i ograničenja
 • Osiguraćemo da se Vaš projekat završi na vreme po najvišim standardima. Pružamo profesionalnu ugradnju i servis svih proizvoda iz našeg asortimana zahvaljujući in-house treningu zaposlenih i profesionalnoj obuci za instalaciju od strane proizvođača
 • Naša saradnja se nastavlja i nakon isporuke i ugradnje. Vaš posao se razvija, a sa tim i potrebe postaju drugačije. Često se dešava da postoji potreba za preraspodelom pregrada na drugo mesto u okviru istog prostora ili na drugu lokaciju. Stojimo Vam na raspolaganju kao post-prodajna podrška i servis u garantnom i vangarantnom roku, kao i za potrebe demontaže i relokacije.

Konsulting i specificiranje komercijalnih projekata

 • Uspešno rešavanje tehničkih problema je izazov na svakom projektu. Imamo znanje, kreativnost i iskustvo da razumemo koji su Vaši ciljevi i da odredimo koji proizvodi su vam potrebni. Konsultantske usluge su prvi korak u procesu naše saradnje.
 • Specifikacija je jako važan proces, koji daje detaljan opis materijala, proizvoda i standarda koji treba da se ispune radi uspešnog završetka projekta. Uključivanjem tehničkih karakteristika i instrukcija koje prate dizajn u ranom ciklusu projekta, uspostavljaju se zahtevi za perfomansama od samog početka i time se smanjuje rizik od prekoračenja budžeta, kašnjenja i post-specifikacije.
 • Naša saradnja sa Vama ima za cilj da olakša proces specifikacije. Mi ćemo Vam pomoći da rešite tehničke zadatke na projektu i pružiti Vam detaljne šeme i opis proizvoda kako bi proces komunikacije i izvršenja tekao glatko i u skladu sa dizajnerskim namerama.

Projektovanje

Usluge projektovanja i pripreme crteža su sastavni deo procesa isporuke i ugradnje proizvoda. Od koncepta, preko dizajna, specifikacije, projektovanja do ugradnje ostajemo uz Vas do uspešne realizacije projekta i nakon toga.

Reuse usluga

REUSE usluga

 • Razvili smo ovu inicijativu imajući na umu i naše klijente i okolinu. Nova inicijativa za ponovnu upotrebu pruža prilagođenu uslugu koja poboljšava ekološke performanse naših staklenih pregrada i vrata.
 • REUSE usluga je inicijativa koja omogućava našim klijentima da implementiraju prethodno instalirane CASA staklene pregrade i vrata u novo dizajnirani prostor. Ponovna upotreba naših proizvoda ne samo da klijentima pruža pametan način da iskoriste naše jedinstvene sisteme, već takođe produžava vek trajanja proizvoda. Na taj način, ceo dizajn doprinosi cirkularnoj ekonomiji, stvarajući održivije, zelenije prostore za budućnost.
 • Zahvaljujući modularnoj prirodi naših sistema staklenih pregrada, radili smo na više ponovnih upotreba tokom godina. Naša su rešenja osmišljena da omoguće promenu, prilagodljivost i ponovnu upotrebu tokom životnog ciklusa i nude beskrajne mogućnosti dizajna.
 • Proces započinje odlukom klijenta da ponovo upotrebi postojeće sisteme, s ciljem da ih integriše u novi dizajn, bilo renoviranjem postojećeg prostora ili selidbom na novu lokaciju. Naš tim stručnjaka vrši terenski pregled kako bi procenili kvalitet i izvodljivost proizvoda za ponovnu upotrebu. Na osnovu toga možemo utvrditi koje proizvode je moguće ponovo koristiti, a koji će biti odvojeni radi odgovarajućeg recikliranja.
 • Sledeći korak je da naš dizajnerski tim uključii sve prenamenjene proizvode u novi prilagođeni dizajn klijenta, vraćajući ih nazad u lanac snabdevanja materijalom. Poslednja faza je demontaža i ponovna montaža naših sistema u „novi“ prostor klijenta. Naš visoko obučeni tim za montaže radiće pažljivo i efikasno kako bi pružio izuzetnu uslugu kupcima i instalaciju najvišeg kvaliteta, tačno na vreme i unutar budžeta.
 • Nekoliko koristi REUSE usluge: minimalna ulaganja, smanjenje potrebe za energijom za proizvodnju materijala i povezane emisije. Usluga takođe može koristiti našim klijentima da svojim projektima pomognu u postizanju različitih ekoloških sertifikata, kao što su BREEAM i LEED.
 • Želite li saznati više o REUSE usluzi? Pozovite nas ili pošaljite mail da porazgovaramo o vašem projektu.

Spremate novi projekat?

Konsultujte nas da vaše ideje razradimo i ostvarimo.

Vi ste Arhitekta

Imate kreativan pristup poslu i uviđate prilike tamo gde drugi vide ograničenja. Vi rešavate probleme, obraćajući pažnju na svaki detalj forme, funkcije i održivosti. Uvek ste ograničeni rokovima. Važna Vam je tehnička podrška, brza i precizna komunikacija. Tražite rešenje koje svojim izgledom i performansama podjednako zadivljuje.

Mi smo savršen izvor Vašoj kreativnosti. Naše tehničko znanje i strast za prefinjenim dizajnom će učiniti da i Vaš najambiciozniji projekat zablista. Naš direktan i saradljiv pristup obezbedio nam je produktivne profesionalne odnose i stalan rad sa brojnim arhitektama.

Vi ste Izvođač

Pokušavate da minimizirate rizike na svakom koraku projekta. Uvek nailazite na neočekivane probleme. Uživate poverenje investitora i imate reputaciju koju treba da zaštitite. Rok i budžet stalno balansirate poštujući nameru projektanta.
Mi smo pouzdan i dosledan partner na koga možete da računate. Naše iskustvo u radu na zahtevnim projektima pomoći će Vam da pronađete rešenje koje praktično, pouzdano, u okviru Vašeg budžeta, precizno i u roku ugrađeno sa garancijom kvaliteta.

Vi ste Facility manager

Vi tražite bolji način, ne jeftiniji. Ušteda novca Vam je veoma bitna stavka. Imate gomilu stvari o kojima morate da vodite računa od vodovoda, preko tehnologije do pokošenog travnjaka i sve i uvek treba da funkcioniše perfektno.

Znate da visoki troškovi servisiranja loših proizvoda i žrtvovanje performansi su uvek na kraju skuplja investicija. Vreme potrošeno na popravku, ponovni izlazak na teren uz nedostatak radne snage znači skupo održavanje.

U našem asortimanu ćete pronaći renomirane proizvođače, one koju su prisutni na tržištu već decenijama unazad. Pouzdani proizvodi sa vrhunskim performansama obezbeđuju dugoročnu efikasnost ugrađenih materijala. Tu smo da Vam pružimo tehničku podršku, objasnimo način ugradnje ili ugradimo proizvod.

Vi se bavite ugradnjom ALU I PVC stolarije

Dan Vam je ispunjen stalnom akrobatikom sa kupcima, dobavljačima i komunikacijom sa magacinom i proizvodnjom. Vremena nikad dovoljno za sve zadatke. Najvažnije je da sve za klijente bude isporučeno i ugrađeno u roku. Jednostavna instalacija i lep izgled proizvoda koji funkcioniše bez poteškoća, a uklapa se u budžet klijenta je nešto što Vam je presudno. Klijenti se oslanjaju na Vas, veruju Vam i žele da Vas angažuju i za radove u enterijeru. Svi žele da dobiju kompletnu uslugu na jednom mestu sa uvođenjem što manjeg broja izvođača.

Vaš posao je blizak našem segmentu, imate zaposlene koji poseduju predznanje u oblasti montaže. Možete se osloniti na kvalitetne proizvode koji su dostupni u kratkom roku isporuke. Ponosimo se kvalitetom naše usluge i to nas izdvaja. Pouzdani smo, brzo reagujemo na vaše upite i spremni smo Vam pružiti: specifikaciju projekta, tehničku podršku, pripremu, obezbediti obuku i nadzor nad prvim montažama. Pobrinućemo se da Vas uvedemo u posao i zajednički da proširimo Vaš biznis. Lako je kada imate prave partnere.

Vi ste kompanija

Planirate da proširite svoje poslovanje i ulazite u novi prostor ili samo želite da modernizujete postojeće kancelarije, ordinaciju, fitness ili wellness studio. Verovatno ste do nas došli putem preporuke arhitekte ili internet pretragom. Treba Vam proveren izvođač za vašu viziju budućeg poslovanja. Imate opredeljen budžet, projekat ili ste pronašli inspiraciju na Pinterest-u.
Komercijalni prostori treba da budu destinacije na koje se posetioci uvek rado vraćaju. Verujemo u harmoničnu vezu između ljudi i ambijenta sa kojim komuniciraju. Pomoći ćemo Vam u kreiranju i realizaciji efikasnog menadžmenta prostora koji će podsticati produktivnost, uštedeti Vam troškove i biti mesto inspiracije i relaksacije za vaše klijente i zaposlene.

Slični proizvodi