Okov i pribor za staklo
null

Usklađivanje dizajna okova za vrata sa staklenim vratima i pregradama je veoma značajno, jer daje pečat vizuelnom identitetu prostora.

Urođena transparentnost staklenih vrata naglašava okov što znači da je potrebno sa posebnom pažnjom odabrati okov za staklo kako bi se stvorilo stilsko jedinstvo sa prostorom.

Nudimo Vam širok asortiman prvoklasnog okova za staklena vrata, selektovan na osnovu potreba korisnika bilo da je u pitanju bezvremeni klasičan dizajn, harmoničan oblik, zahtevne specifikacije za prometna mesta ili šarm i sklad jednostavnih linija.
Kompletne kolekcije brava, šarki, rukohvata i kvaka upotpunjuju lepotu stakla i dostupni su u svim površinskim premazima.

Brave za staklena vrata se razlikuju u zavisnosti od toga gde se koriste. Na primer, unutrašnja vrata gde je visoka frekvencija prolaza kao što su kancelarije, zahtevaju robusnije brave nego za stambene objekte.

Brave mogu biti sa zaključavanjem ili bez zaključavanja, postoje brave za toalet iz iste kolekcije. Sve može biti u istom harmoničnom dizajnu, iako funkcionalnost će biti različita.

Okov za staklo je naročito vidljiv, to znači da on može poboljšati prostor ako se uklapa u celu sliku. Mi pridajemo veliki značaj proizvodima vrhunskog kvaliteta. Pomažemo vam da pronađete odgovarajuću bravu, šarke i rukohvat za vaša vrata. Proizvodi u našem portfoliu kombinuju sofisticiranu tehnologiju sa najsavremenijim dizajnom.

Primera radi, Studio Private Line brava, nemačkog proizvođača WSS se odlikuje tihim zatvaranjem zahvaljujući posebnim teflonskim površinama na jezičku. Pored standardnog jezička u pakovanju dobijate i teflonski jezičak i možete napraviti izbor prilikom ugradnje. Ova brava ima inovativnu tehnologiju poliizocijanatne opruge koja je daleko otpornija na habanje, a otpor kvake je podesiv.

Atelier šarke u kombinaciji sa Studio Private Line bravom su stilizovan i ekonomičan izbor za staklena vrata u GSW Office i GSW Office Plus sistemu staklenih zidova.

Pripremni rad na urezima za staklo za brave i šarke vrši se vrlo lako i jednostavno, a kvalitetan okov garantuje dugotrajnost upotrebe.

Mi želimo da podstaknemo Vašu kreativnost, jer nekad sistemska rešenja neće zadovoljiti sve Vaše ideje. Zajedno sa Vama vrlo rado ćemo razraditi detalje i po Vašoj zamisli napraviti unikatne okove.

Okov za Staklene Pregrade i Vrata
Brave i kvake za staklena vrata
Rukohvati za staklena vrata
Dodatna oprema za staklo