Staklene ograde i obloge
null

Usluge CASA uključuju isporuku i ugradnju širokog spektra staklenih proizvoda po meri za poslovne, stambene i maloprodajne objekte.

Nudimo staklene ograde, oblaganje staklom zidova i nameštaja, staklene obloge lifta, staklene nadstrešnice, a jedan od najaktuelnijih trendova su i stakla za kuhinje, jer se odlično kombinuju sa drvetom, čelikom i kamenom.

Naš stručni tim vrši pregled na licu mesta, procenu, upravljanje projektom i montažu.

Zahvaljujući najsavremenijim proizvodima i veštini u ugradnji jedni smo od preferiranih partnera arhitekata i generalnih izvođača radova.

Više o proizvodima, dizajnu i načinu ugradnje saznajte klikom na proizvode.

Staklene ograde

Staklene ograde ističu prefinjenost i savremen izgled bilo kog dela objekta bilo da je u pitanju stepenište, terasa, balkon, galerija, bazen ili bašta.Impresivne i sigurne staklene ograde izdržavaju test vremena. Isporuka i montaža kompletnih sistema staklenih ograda za sve vrste komercijalnih i rezidencijalnih objekata. Saznajte više ovde.

Zidne obloge od kaljenog stakla

Staklene obloge u kuhinji umesto pločica je noviji fenomen, ali preuzima primat u odnosu na keramičke pločice zbog lakšeg održavanja, brze montaže bez napornog čišćenja nakon iste i fenomenalnog krajnjeg efekta. Dizajn stakla nam pruža širok izbor za kreiranje motiva, boja i digitalnih slika. Saznajte više o staklenim oblogama ovde.

Slični proizvodi