Građevinski okov
null

Okov je nakit svakog prostora i najvažniji detalj za udobnost upotrebe.

Ispravan rad vrata je bitan segment svakog objekta bilo poslovnog ili stambenog, a imajući u vidu da skoro 80% investicionog održavanja odlazi baš na vrata, treba uvek težiti najkvalitetnijim okovima, kako bi se buduće investicije svele na minimum.

Građevinski okov u našem segmentu predstavlja sve proizvode od metala koji su vezani za kontrolu funkcionisanja vrata.

Izbor precizno konstruisanog okova, koji ne samo da zadovoljava standarde kvaliteta, već kvalitet iskazuje kroz pedantan dizajn, čulo dodira, tradiciju postojanja i stabilne performanse tokom celog svog životnog veka, ima dodatnu vrednost koja prevazilazi očekivanja.

Sve kolekcije građevinskog okova koji smo izabrali za naš asortiman mogu se pohvaliti upravo time – dragocenom vrednošću koja će doneti lepotu i komfor pri ekspoataciji. To je za nas merilo kvaliteta.

CASA je izbor profesionalaca i pouzdan partner arhitekti, dizajnera i izvođača u domenu građevinskog okova.

Proizvodi koji su nam godinama unazad dokazali svoju vrednost: Dormakaba automati za vrata, Ozone automati za vrata, Justor šarke sa oprugom za jednosmerna i dvosmerna vrata, Justor amortizeri za vrata.

Automati za vrata – Hidraulični zatvarači vrata

Od lakih do teških vrata, jednokrilna ili dvokrilna, standardne ili nestandardne širine do mogućnosti povezivanja sa PP centralom i elektromagnetnom funkcijom, ovde ćete pronaći odgovor na sva vaša pitanja u vezi sa mehanizmima za zatvaranje vrata.

Saznajte više ovde

Šarke za vrata sa oprugom

Samozatvarajuće šarke za vrata su idealne kada se želi da se krilo vrata samo zatvori nakon otvaranja, odnosno vrati u početni položaj bez bilo kakve asistencije.
Justor šarke sa oprugom su osvojile internacionalnu nagradu za dizajn i jedinstven patent opruge koja funkcioniše putem sistema torzije. Pronađite odgovarajući par za vaša vrata.

Saznajte više ovde

Okov i pribor za staklo

Usklađivanje dizajna okova staklo sa staklenim vratima i pregradama je veoma značajno, jer daje pečat vizuelnom identitetu prostora. Biće nam drago da vam pomognemo u izboru najprikladnijeg pribora za staklena vrata. Pogledajte različite kolekcije na sledećim stranama ili nas pozovite za više informacija.

Saznajte više ovde

Slični proizvodi