Staklene tuš kabine bez rama

Tuš kabine bez rama imaju minimalan okvir kako bi pružili najslikovitiji pogled na vaš tuš prostor.

To je najbolji način da istaknete lepotu kupatila stavljajući naglasak na vrhunske pločice, baterije ili specijalnu vrstu rasvete. Kupatilo deluje veće, a tuš kabina je lakša za održavanje.

Ozone Tuš Kabine karakteriše najkvalitetniji materijal, vrhunski dizajn i veliki broj mogućnosti konfigurisanja.

Tuš kabine bez rama

Staklena vrata bez rama za kupatilo donose minimalističku eleganciju bilo da su klizna ili sa šarkama.

Iako šarke za vrata tuš kabine predstavljaju mali detalj na velikoj staklenoj površini, one igraju ključnu ulogu u sigurnosti i dugotrajnosti staklene tuš kabine po meri. Kvalitetan okov obezbeđuje da vrata ostanu na svom mestu i da završna obrada vremenom nepožuti, popuca ili izgubi sjaj.

Različiti oblici tuš kabine i završna obrada okova nude specifične izglede koji odgovaraju jedinstvenim stilovima dizajna enterijera.

Tehnička podrška. Naš in-house tim profesionalaca spreman je da pruži tehničku podršku od stvaranja koncepta do konačne ugradnje i kasnijeg održavanja staklene tuš kabine.

Bezbednost korisnika je na prvom mestu, tako da koristimo i prodajemo samo okove za tuš kabine poznatih proizvođača, čiji proizvodi prolaze kroz strogu kontrolu kvaliteta.

Održavanje staklene tuš kabine. Dodatno Vam možemo ponuditi sredstvo za zaštitu stakla od kamenca ili foliju protiv kamenca. Efekat sredstva i folije je najbolji ako se nanesu na novu, neupotrebljenu tuš kabinu, koja praktično nema nakupljenog taloga.

Od koncepta preko ugradnje do servisa. Pružamo tehničku podršku od samog početka planiranja, rezervne delove, montažu i servis za sve sisteme tuš kabina u našem asortimanu.

Na osnovu skice kupatila i okvirnih dimenzija, napravićemo ponudu i predložiti moguće varijante za izradu tuš kabine po meri.

Cena tuš kabine od kaljenog stakla zavisi u najvećoj meri od konfiguracije, kvadrature stakla i izabrane vrste okova.

Proces. Ukoliko Vam ponuda odgovara, iskusni tehnički tim izlazi na teren da uzme mere, proveri mogućnosti i eventualno predloži bolje tehničko rešenje. Nakon usaglašavanja svih tehničkih detalja sledi puštanje stakla za izradu i priprema za montažu.