Stakleni zidovi i vrata All-in-glass

Elegancija, otvorenost i interakcija

Minimalistički Stakleni Zidovi All-In-Glass

Staklena zid bez okvira „All-In-Glass“ je najosnovniji, minimalistički tip pregrade od stakla, čija upotreba je široko rasprostranjena u stambenim i poslovnim prostorima.

Panoramski doživljaj

Karakteristična je po panormaskom izgledu i odsustvu bilo kakvih aluminijumskih profila između stakla i na vratima.

Primenu nalazi u kancelarijama opšteg tipa i na javnim mestima, recimo kao ulazna vrata na lokalima u tržnim centrima, ulaz u poslovni prostor, za izloge, showroom ili za odvajanje dva funkcionalna prostora i kancelarije gde diskrecija nije od presudne važnosti.

Vrata mogu biti dvosmerna (klatno), jednosmerna, sa ili bez samozatvarajućeg podnog automata, a izbor varira od ukopavajućeg podnog automata, sa nadgradnom hidrauličnom šarkom, sa hidrauličnim šarkama staklo-zid ili klizna jednokrilna i dvokrilna vrata.

Dimenzije standardnih profila visina x širina WSS L profil 30 x 24 mm
Dormakaba WCP profil 39 x 32 mm
Dimenzije konektora za staklo visina x širina Ozone 52 x 32 mm
Vrsta stakla za vrata kaljeno 10-15 mm
za fiksne pozicije laminirano 55.2 / 66.2
Maksimalna širina i visina vrata 1300 mm
3000 mm
Završna obrada Ozone SSS, Black matte
Zvučna izolacija do 33 dB
Staklena Vrata Dvosmerna (okretna) ili klizna vrata
Proizvođač Ozone
Rukohvati dužine 500 / 600 / 1500 / 1800 mm
Zaključavanje podna / centralna brava
rukohvat sa zaključavanjem
magnetna brava sa kvakom

ARHITEKTONSKI OKOV OZONE

Inovatna hidraulična automat – šarka za zatvaranje vrata, ne zahteva ukopavanje u pod i napornu pripremu za montažu. Ozone plus je nadgradnog tipa, a samim tim odgovara i za mesta gde postoji podno grejanje.

Sav pribor za staklo je zasnovan na modularnom sistemu, što daje širok spektar kombinacija za konfigurisanje staklenih zidova.

Kvalitet materijala i temeljna izrada uz stalnu proveru tokom samog procesa proizvodnje garantuje sigurnost korisniku i dug životni vek proizvoda.

Za fiksne staklene panele koji formiraju kompletne staklene zidove od stakla, koristimo WSS L ili WCP Dormakaba, nemačke profile.

Profili su minimalističkog dizajna, a dovoljno snažni da kompenzuju neravnine u podu i da se prilikom plastifikacije u željenu nijansu ne iskrive te samim tim obezbeđuju i bržu montažu.

Izuzetna vrednost OZONE i Dormakaba staklenih vrata i pregrada se ogleda u visokokvalitetnom okovu i prefinjenoj estetici, jer izostanak vertikalnih profila doprinosi lepšem izgledu, čineći da prostor deluje kao jedna celina.

Završna obrada okova All-In-Glass staklenih pregrada i vrata je SSS ili PSS. Na vrata se obično postavljaju rukohvati, standardne dužine 500 mm, a u ponudi su i rukohvati drugih dimenzija sve do 1800 mm, a postoje i rukohvati sa funkcijom zaključavanja.

Dodatni pribor za staklena vrata All-In-Glass predstavljaju magnetne brave za vrata sa funkcijom samozatvaranja i digitalne brave sa kontrolom pristupa i samozaključavanja.

Ugradnjom kompletno zastakljenih pregrada All-In-Glass, prostor je fizički odvojen, ali ne i vizuelno.

Privatnost i individualizacija stakla se lako može postići folijama za stakla bilo da želite neki motiv, fotografiju ili ime svoje firme.

U poslednje vreme su vrlo popularne i pametne folije za stakla, koje omogućavaju da jednim klikom na taster stakla postaju neprovidna, a vrlo je široka primena ovih folija kao projektnog platna za reklamu na izlogu.

Za više informacija i pomoć prilikom specifikacije projekta, kontaktirajte naše projektne menadžere.

BENEFITI

 • Kompletna vizuelna komunikacija prostora
 • Panoramski doživljaj bez vertikalnih profila
 • Maksimalan prodor prirodne svetlosti
 • Ušteda električne energije
 • Moderan izgled i prijatan osećaj za zaposlene i klijente
 • Jednostavna i brza montaža
 • Bezbednost upotrebe, dugotrajnost i dug životni vek okova
 • Bezbroj mogućnosti invidualizacije stakla
 • Bolja produktivnost zaposlenih
 • Veća fleksibilnost u planiranju prostora zahvaljujući modularnom sistemu
 • Minimalni zahtevi za održavanjem
 • Montažno-demontažnog tipa