Stakleni zidovi od jednostrukog stakla

SOFISTICIRANA REŠENJA – za nova i buduća okruženja

Kvalitet garantuje opušten život. Funkcionalan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim performansama obezbediće život bez stresa i zdravo životno okruženje.

Stakleni zidovi i vrata All-In-Glass

Minimalistički tip staklene pregrade sa panoramskim doživljajem prostora. All-In-Glass stakleni zid karakteriše maksimalna preglednost i odsustvo vertikalnih aluminijumskih profila. Primenu nalazi u kancelarijama opšteg tipa i na javnim mestima gde diskrecija nije od presudne važnosti. Sistem dizajniran za maksimalnu visinu 3000 mm.

Saznajte više ovde

Staklena vrata i pregrade u ALU štoku

Pregradni zidovi od stakla i staklena vrata se izvode od aluminijumskih štokova za vrata i alu profila za staklene zidove. U ponudi su dva sistema koji nude široke mogućnosti za konfigurisanje open-space prostora i obezbeđuju dobru zvučnu izolaciju. Sistemi su kreirani za maksimalnu visinu do 3400 mm i zvučnu izolaciju od 31dB do 41dB.

Istražite više ovde

Demontažni sistemi staklenih pregradnih zidova za enterijere su naša specijalnost.

Širok portfolio naših proizvoda vodećih svetskih brendova karakteriše prefinjenost i funkcionalnost.

Dizajnerski prijemčivi i širokog raspona upotrebljivosti štede prostor i vreme prilikom implementacije, a dozvoljavaju laku transformaciju prostora u skladu sa novim potrebama.

Stakleni zidovi i vrata u našom asortimanu pronalaze primenu u različitim sektorima od komercijalnog, javnog, ugostiteljskog i zdravstvenog sektora, preko obrazovanih institucija, maloprodajnih objekata do privatnih rezidencija.

Izaberite liniju proizvoda koja najviše odgovara Vašim potrebama bilo da je u pitanju jednostavno zoniranje ambijenta ili superiorna zvučna izolacija prostora.

Stakleni pregradni zidovi mogu biti izuzetno praktični: odvajanje vlažnih zona od suvih u kupatilu, unošenje prirodne svetlosti u prostorije bez prozora kao što su hodnici i stepeništa, pregrađivanje prostora radi zvučne izolacije u kućnim kancelarijama.

Pored toga, zbog raznovrsnosti staklenih završnih obrada i dezena, stakleni zidovi mogu biti i važan dekorativni element u enterijeru. Kreiramo prilagođena rešenja za staklene pregrade i možemo da implementiramo bilo koju od vaših ideja.

Magična folija za stakla je idealan izbor za arhitekte i dizajnere u kreiranju pregrada konferencijskih sala i staklenih vrata. Obezbeđuje privatnost u trenutku kada je potrebna stvarajući izgled peskirnog stakla i propuštajući svetlost, a kada se isključi staklo postaje ponovo potpuno transparentno.

BENEFITI

  • Fleksibilan dizajn
  • Savršen balans audio i vizuelne komunikacije
  • Optička iluzija većeg prostora
  • Veći prodor prirodne svetlosti
  • Dugoročno isplativa investicija zbog niskih troškova održavanja, dugovečnosti materijala, energetske efikasnosti i mogućnosti relokacije
  • Neograničene mogućnosti individualizacije dizajna stakla

USLUGE

Konsultantske usluge. Svakom projektu prilazimo sa posebnom pažnjom, jer svaki ambijent je jedinstven. Trudimo se da pronađemo tehnička rešenja koja će dati poseban estetski izraz prostoru, biti funkcionalna i dugovečna.

Usluge ugradnje. Klijenti se mogu osloniti na kompletnu tehničku podršku, specifikaciju proizvoda, isporuku, a ceo proces zaokružujemo profesionalnim izvođenjem radova i kasnije održavanjem i servisom u garantnom i vangarantnom roku.

Usluge obuke. Želite da Vi postanete specijalista u ugradnji staklenih sistema? Želite li da zaokružite svoju ponudu i pružite kompletnu uslugu Vašim klijentima? Oslonite se na nas. Pružićemo Vam kompletnu obuku i nadzor prilikom izvođenja prvih instalacija, pripremićemo projektnu dokumentaciju i crteže za naručivanje stakla. Mi smo Vaš partner.

Garancija kvaliteta. Kada iza vas stoje globalni lideri i inovatori u segmentu staklenih zidova, sertifikovan i visoko kvalitetan okov, naše iskustvo u implementaciji staklenih zidova u enterijeru, tu je i dugogodišnja garancija.