Pokretno pregradni zidovi
null

Jedan prostor i mnogo načina da uživate u njemu

Pokretno pregradni zidovi se koriste da privremeno podele, uvećaju ili smanje prostor, dok u isto vreme pružaju potrebnu zvučnu izolaciju.

Svet u kome živimo je u konstantnoj promeni i čini se da je prilagođavanje jedini ključ uspeha. Prilagođavanje prostora modernim i brzim uslovima poslovanja može biti odlučujući faktor u povećanju troškovne efikasnosti i profitabilnosti. Mobilni pregradni zidovi najbolje ilustruju modernu multifunkcionalnost prostora, pogotovo za prostore u kojima su aktivnosti raznovrsne i promenljive.

Upotreba pokretnih zidova se ne završava na jednostavnom pregrađivanju prostora i redukovanom prenosa zvuka, pokretni zidovi se mogu iskoristiti kao magnetne table za pisanje, projektni zid ili čak kao umetničko delo uklopljeno u dizajn enterijera.

Pokretni pregradni zidovi su budućnost upravljanja prostorom. Oni pružaju rešenja za sve starosne grupe, kompanije, verske objekte, kućne kancelarije i kongresne sale.

Više pojedinosti, tehničke karatkteristike, brošure i vrste pokretno pregradnih panela možete pronaći na sledećim stranicama. Iskoristite prostor na najefikasniji način.

Zvukoizolovani klizni pregradni zidovi

Mobilni akustični zidovi su idealni za brzu preraspodelu i uštedu prostora pružajući multifunkcionalnu upotrebnu vrednost svakom enterijeru. Zvukoizolovani sistemi su projektovani tako da ostavljaju pod bez prepreka, a nosivost kompletnog zida je u gornjoj kliznoj šini. Pogledajte sve modele klikom ovde.

Stakleni klizni pregradni zidovi

Transformišite enterijer praveći osećaj jedinstva sa okruženjem. Stakleni klizni zidovi dozvoljavaju maksimizaciju prostora zimske bašte, konferencijske sale i multifunkcionanost u zoniranju bilo kog enterijera. Istražite ovde na koje sve načine možete transformisati prostor.

Slični proizvodi