Stakleni klizni pregradni zidovi

Vrhunski osećaj komfora i bezbroj mogućnosti prilagođavanja prostoru

Jedan prostor koji stvara višestruka iskustva za korisnike. Bilo da želite da se vaša dnevna zona vizuelno preliva u baštu ili želite da stvorite dinamičan prostor sa više svetlosti za vaš komercijalni objekat, Stakleni Klizni Zidovi vam daju pregršt rešenja.

Stakleni klizni zid HSW

HSW sistem je namenjen za frekventnu komercijalnu eksploataciju i jedini na tržištu može ponuditi visinu od čak 4 metra. Pogledajte kako sofisticirana inženjerska tehnologija dopušta prilagođavanje sistema skoro bilo kojoj konfiguraciji parkinga i bezbroj kreativnih mogućnosti personalizacije stakla.

Saznajte više ovde

Harmonika stakleni zid FSW

Sklopi i rasklopi stakleni harmonika zid kao knjigu. Lak za upotrebu, jednostavan za ugradnju, krasi eksterijer i enterijer neprekidnim pogledom. Sistem je dizajniran za kaljeno sigurnosno stakle debljine 10-12 mm i visinu do 3000 mm. Otkrijte pogled iz nove perspektive.

Saznajte više ovde

Napredno razvijena tehnologija panela samo sa gornjom kliznom šinom, bez vertikalnih profila i sa jednostrukim kaljenim staklom, pruža panoramski pogled i lako pozicioniranje, a garantuje dugotrajno zadovoljstvo ljudima koji su se odlučili za ovakav dizajn.

Primena je zaista široka, od eksterijera u vidu fasadnih zidova zimskih bašti ili kao izlozi na maloprodajnim objektima aerodroma, tržnih centara, preko samouslužnih zona na bankama za razdvajanje prostora do enterijera za konferencijske sale u hotelima, kancelarijama i restoranima.

Lakoća manipulacije staklenim kliznim pregradama je još jedan plus, neverovatno brzo, bez napora se dobija otvoren ili zatvoren prostor u zavisnosti od trenutne namene.

Od koncepta do izvođenja. Mi smo partner koji će Vas podržati od samog razvoja koncepta, preko projektovanja, isporuke, ugradnje, obuke pa sve do servisa u garantnom i vangaratnom roku.

BENEFITI

  • Panormaski pogled i u zatvorenom položaju – bez vertikalnih profila i prepreka u podu
  • Fleksibilan sistem koji se prilagođava zahtevima ambijenta
  • Ušteda korisnog prostora – paneli se mogu neprimetno složiti sa strane na parking mesto ili van vidokruga kada je sistem otvorenom stanju
  • prikladan sistem pri adaptaciji prostora kao i za novogradnju
  • Fluidnost prostora – konfiguracije sa pravolinijskom, zakrivljenom, kružnom i izlomljenom šinom
  • Ublažavanje promaje i prodora prljavštine zahvaljujući gornjim i donjim četkicama
  • Prilagođavanje grafika i teksture stakla kompletnom dizajnu enterijera
  • Bezbedan i dugovečan mehanizam – sistem namenjen za frekventnu komercijalnu eksploataciju
  • Široka paleta završnih obrada dostupna u svim nijansama po RAL karti