Projekti – Reference

Svaki projekat je jedinstven za nas. U CASA-i radimo sa stilizovanim i visokokvalitetnim materijalima. Vodimo računa da izgradnja ili renoviranje prođu što je moguće lakše. Bez obzira da li pravite manja ili veća prilagođavanja, CASA će se pobrinuti za posao do poslednjeg detalja.

Želimo da podelimo sa Vama naše znanje i iskustvo. Pogledajte delić naših projekata za više inspiracije! Uvek smo tu da Vam damo besplatan savet i budžetsku procenu.

Zelena kancelarija

Avast kancelarijski prostor

Avast, globalni lider u digitalnoj sigurnosti i privatnosti je otvorio moderan kancelarijski prostor u PC Ušće. Dvostruki stakleni zidovi su doprineli da se ostvari kompletna zamisao projektanta i zaposlenih, koji su imali aktivno učešće u odlučivanju o sadržajima.

Nestle konferencijska sala i trening centar

Nestle je jedna od najvećih prehrambenih kompanija na svetu. Osnovana u Švajcarskoj, pre skoro 140 godina , danas ima fabrike ili operacije u skoro svakoj zemlji sveta. Nestle važi za globalnog lidera u svom segmentu poslovanja. Nestle Adriatic doo, filijala u Srbiji osnovana je 2005. Kancelarije su locirane u poslovnom centru GTC na Novom Beogradu.

Nelt trening centar

Nelt kompanija je locirana u industrijskoj zoni nadomak Beograda. Poznata kao lider u distribuciji FMCG sektora, veliku pažnju pridaju konstantnom unapređenju znanja i obučenosti svojih kadrova.