Staklena vrata i pregrade u ALU štoku

Holistički pristup dizajnu doprinosi vrednosti kompletnog enterijera. Elegantan i izdržljiv minimalistički dizajn aluminijumskih štokova za vrata i profila za staklene zidove će radnom prostoru podariti komfor u vidu prozračnosti, veći prodor dnevne svetlosti, efikasnost kod uštede energije i prostora kao i niske troškove održavanja.

U zavisnosti od stepena zvučne izolacije i koncepta dizajna koji želite da postignete , možemo ponuditi jednostruko ili dvostruko zastakljene zidove, kao i staklena vrata bez rama ili u aluminijumskom ramu od jednostrukog ili dvostrukog stakla.

Različiti sistemi staklenih zidova pružaju izbor koji optimalno odgovara naspram funkcionalnih i estetskih zahteva prostora.

  • Prostor za individualni rad ili mesto za sastanke.
  • Ušuškan prostor za odmor ili neformalne razgovore.

Stakleni zidovi su fleksibilni i lako se mogu prilagoditi novom rasporedu prostora. Tradicionalne zidove ne možete pomeriti, dok staklene zidove i staklena vrata se uvek mogu preseliti u nove kancelarije ili u okviru postojećeg okruženja se lako može napraviti nova funkcionalna reorganizacija sa minimalnim ulaganjima.

Pregradne zidovi od stakla i staklena vrata se mogu izvesti od aluminijumskih štokova za vrata i aluminijumskih profila za staklene zidove.

DORMAKABA FLIPP ALU ŠTOK ZA VRATA I PREGRADE

Linija proizvoda Flipp nudi sistemsko rešenje za staklene enterijerske zidove i vrata koji se lako podudaraju sa svim zahtevima okruženja. Lako se instalira i podešava.

Flipp sistem je pogodan za kancelarije, jer otvara prostor za prodor dnevne svetlosti i olakšava interakciju među zaposlenima podstičući produktivnost.

Benefiti Flipp sistema:

  • Simetrija dizajna – vertikalni i horizontalni profili su identične širine
  • Slim profili za fiksne staklene pozicije
  • Jednostavna integracija sa elektroprihvatnicima i kontrolom pristupa
  • Harmoničan dizajn – šarke, brave, kvake, automati za vrata
  • Podela staklenih površina u skladu sa željama investitora
  • Različite opcije otvaranja vrata – okretna ili klizna kao i integracija automatskog operatera (Porteo) i automatskih kliznih vrata (Magneo)
Flipp linija alu štokova Za staklene zidove
Za zidove
Staklo kaljeno / laminirano
8,10 i 12 mm
Maksimalna visina sistema 3000 mm
Maksimalna težina vrata do 80kg
Primena za Vrata sa nadsvetlom i dosvetlom
Materijal aluminijum
Finiš eloksirani aluminijum, mill finiš i bilo koja boja po RAL karti
Dužina profila za štok 5600 mm
Dužina profila za fiks 6000 mm
Tip okova STUDIO Rondo
STUDIO Classic
STUDIO Arcos
OFFICE Junior
OFFICE Classic
OFFICE Arcos
Dormakaba c-lever
Specijalno Poklapa se sa svim okovima čija dubina falca je 24 mm

DORMAKABA FLIPP ŠTOK ZA ZID

FLIPP D-FR-S aluminijumski štok za zid namenjen za debljinu stakla 8 i 10 mm. Odgovara Dormakaba šarkama Junior Classic 12.091, Junior Office 12.090, Arcos Office 25.451 i težini vrata do 55 kg, i bravama iz serije Studio i Office.

DORMAKABA FLIPP ŠTOK ZA STAKLENI ZID

u kombinaciji sa Flipp profilom za fiks

FLIPP D-FR-S aluminijumski štok za staklene zidove namenjen za debljinu stakla 8, 10, 12 mm. Odgovara Dormakaba šarkama Studio Rondo 10.230, Studio Arcos 24.230 i težini vrata do 60kg. Šarke iz Office linije odgovaraju težini vrata do 80 kg.

Stakleni zidovi formiraju vezu sa zidom , podom i plafonom uz pomoć Flipp profila za staklene zidove krirajući simetričan dizajn.

OPCIONE KOMPONENTE I DODACI

Automati za zatvaranje vrata – svi Flipp štokovi odgovaraju sledećim automatima za vrata TS 98 XEA, TS 97 i TS 92.

Panik mehanizmi za staklena vrata – panik mehanizmi mogu biti implementirani u skladu sa bezbednosnim pravilima.

Drvena vrata – ugradnjom drvenog plota u stakleni zid je efektivan način da se unapredi izgled kancelarije. Ovo je odlično rešenje za tradicionalne kancelarije kao i za moderne prostore.

Dizajn je čistih linija i jednostavan, dok drveni plot daje na bogatstvu izgleda i daje novu dimenziju sterilnom staklu.

Klizna vrata – MUTO manuelni sistem kliznih vrata se savršeno može integrisati u stakleni zid. Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa staklenim ili drvenim plotom.

GSW OFFICE ŠTOK ZA VRATA I STAKLENE PREGRADE

Sistem namenjen za jednostruko staklo dizajniran za kancelarijske prostore GSW Office sistem je lagane strukture koji nudi univerzalnu upotrebu. Sistem obezbeđuje povećanu zvučnu izolaciju zahvaljujući patentiranom IsoSound rešenju od strane Glass Systema, što osigurava veću udobnost i efikasnost u radu.

Ergonomski i efikasan kancelarijski prostor sa mogućnošću prilagođavanja bilo kojoj ideji uređenja radnog mesta. Radno okruženje koje zaposlene inspiriše.

  • Zatvorena kancelarija ili open-space.
  • Rekreativni salon ili fokusna kabina.

GSW Office se stilski uklapa sa sistemom dvostruko zastakljenih pregrada GSW Office Plus, stvarajući dizajnersku harmoniju različite zvučne izolacije.

GSW Office industrijski dizajn. Alternativno rešenje staklenih pregrada dobija se uz dodatak sistemskih Grid vertikalnih i horizontalnih profila. Uz dodatak modernog stila, ovo utiče i na povećanje zvučne izolacije.

GSW Office linija alu štokova Za staklene zidove
Staklo kaljeno 10, 12 mm;
laminirano 55.X, 66.X, 88.2 mm,
Maksimalna visina sistema 3200 / 3400* mm zavisi od debljine stkla
Maksimalna širina panela 1500 mm
Zvučna izolacija R W = 33 ÷ 41 dB / R A1 = 31 ÷ 40 dB
Primena za Vrata sa nadsvetlom i dosvetlom
Dostupni tipovi Vrata staklena Vrata, Urban Slim Vrata, Urban Plus Vrata, Purian Vrata, drvena vrata
Materijal aluminijum
Finiš eloksirani aluminijum, mill finiš i bilo koja boja po RAL karti
Dužina profila za štok 6100 mm
Dužina profila za fiks 6100 mm
Tip okova WSS Atelier
WSS Studio Private Line
Specijalno instalacioni panel za kablove, Grid vertiklani i horizontalni profile, pametna folija za stakla
Odobrenje ETA-16/0446
Radili smo sa nizom globalnih brendova, u različitim industrijama i sektorima kako bismo transformisali način na koji ljudi rade.