Dvostruki stakleni zidovi

GSW OFFICE PLUS

Vaša kancelarija je više od fizičkog prostora.

To je društveno okruženje, mesto za okupljanje ljudi, stvaranje kulture, izgradnju odnosa i fleksibilan prostor gde zaposleni treba da žele da provode vreme.

Kvalitet okruženja je bitan faktor produktivnosti.

Kada težite da ostvarite vrhunske rezultate, Vaš prostor treba da pošalje jasnu poruku posetiocima i pruži inspiraciju zaposlenima.
Superiorna zvučna izolacija.

Šta su dvostruki stakleni zidovi i kako funkcionišu

Sistem duplo ostakljenih aluminijumskih pregrada obezbeđuje visoku zvučnu izolaciju i obilje prirodne svetlosti i tišinu za rad.

Sistem je idealan za konferencijske sale, kancelarije visokog mendžmenta, fokusne kabine i svuda gde su potrebne izuzetne akustične karakteristike i obezbeđenje privatnosti.

Sistem GSW Office plus kombinuje sve prednosti dobro osmišljene tehnologije sistemskih staklenih pregrada, može se prilagoditi drugom rasporedu u bilo kom trenutku i zahvaljujući holističkom pristupu nudi brojne varijante rešenja za svaku situaciju u prostoriji.

Modularan. Prilagodljiv. Najviši kvalitet materijala.

 

Prednosti korišćenja dvostrukih staklenih zidova za pregradeGSW Office Plus, dupli stakleni zidovi su dizajnirani da obezbede visoku funkcionalnost i najviši nivo estetike. Projektovani su ponovnu upotrebu, tj. za demontažu i ponovnu montažu. 

Prilikom renoviranja ili relokacije možete iskoristi sve postojeće elemente za novo pregrađivanje. Konstrukcija montažnog profila visine je svega 35 mm, i u potpunosti je usklađena sa jednostrukim staklenim zidovima GSW Office, tako da možete uspešno harmonizovati dizajn enterijera zastakljivanjem jednostrukim i dvostrukim pregradama od stakla. 

Glavna dizajnerska prednost je odsustvo potpornih vertikalnih profila između dva staklena panela, na taj način stakleni zid je potpuno prozračan.

Kako izabrati pravi dizajn i debljinu stakla za dvostruke staklene zidove

 

Sloboda individualnog dizajna je kod sistema pregrada sa dvostrukim staklom još veća. Otvara se mogućnost ugradnje venecijanera, pametne folije za stakla ili mogućnosti dekorisanja između dva stakla, primera radi sušenim i obojenim bambusovim stabljikama i ukrasnim kamenčićima.

Maksimalna zvučna izolacija RW = 56 dB / RA1 = 54 dB postiže se implementacijom vertikalnih i horizontalnih profila koji mogu biti unutar stakla EndoGrid ili sa spoljne strane EgzoGrid. Kako bi se postigao najviši nivo akustične izolacije neophodna su i specijalna zvukoizolovana stakla.

Površinske završne obrade alu profila su dostupne u širokoj paleti anodnih boja, a plastifikacija je moguća u svim tonovima po RAL karti.

Na raspolaganju odgovarajuće boje zaptivki sive, bele, crne kako bi se poklopile sa završnim obradama profila.

BENEFITI

 
  • Izuzetna zvučna izolacija uz maksimalnu transparetnost
  • Demontažni sistem prilagodljiv sadašnjim i budućim potrebama zoniranja prostora
  • Najviši kvalitet materijala i maksimalna funkcionalnost
  • Harmoničan dizajn sa jednostrukim staklenim zidovima GSW Office
  • Veliki izbor različitih tipova Vrata za implementaciju u sistem dvostrukih staklenih zidova
  • Raster staklenih površina po želji investirora
GSW Office Plus linija alu štokova Za staklene zidove sa visokom zvučnom izolacijom
Staklo kaljeno 10, 12 mm; laminirano 55.X, 66.X, 88.2 mm,
Maksimalna visina sistema 3400 / 4000* mm
Maksimalna širina panela 1500 mm
Zvučna izolacija RW = 41 ÷ 52 dB / RA1 = 39 ÷ 56 dB
Primena za Vrata sa nadsvetlom i dosvetlom
Dostupni tipovi Vrata staklena Vrata, Urban Slim Vrata, Urban Plus Vrata, Purian Vrata, drvena vrata
Materijal aluminijum
Finiš eloksirani aluminijum, mill finiš i bilo koja boja po RAL karti
Dužina profila za štok 6100 mm
Dužina profila za fiks 6100 mm
Tip okova WSS Atelier
Specijalno instalacioni panel za kablove, Grid vertiklani i horizontalni profili, venecijaneri, pametna folija za stakla
Odobrenje ETA-17/1050