Klizna i staklena vrata
null

Staklena Enterijerska Vrata Po Meri

Jedinstveni asortiman staklenih vrata bez okvira, jednostruko i dvostruko zastakljenih vrata u aluminijumskom ramu ili enterijerskih kliznih vrata koja se isporučuju napravljena po meri otvora.

Unutrašnja staklena vrata su dostupna u nizu stilova koji odgovaraju svakoj primeni. Staklena vrata nalaze najčešću primenu u staklenim zidovima za kancelarijske pregrade ili mogu zameniti stara drvena vrata u Vašem domu.

Unutrašnja klizna vrata su rešenje za uštedu prostora i isporučuju se u kompletu sa kompaktnim kliznim šinama i mehanizmima za meko otvaranje i zatvaranje. Savršena su za kupatila i za odvajanje trpezarija i dnevnih soba od kuhinja, kao i za radne i kancelarijske prostore.

Klizna vrata za enterijer

Prilagodljivi sistemi kliznih vrata za skoro svaki otvor. Od jednokrilnih, dvokrilnih preko kliznih vrata u staklenom zidu pa sve do teleskopskih i „pocket“vrata koje kližu u zid. Izaberite svoj favorit koji će uštedeti koristan prostor i dizajnerski se uklopiti sa ostatkom enterijera. Sistemi kreirani za maksimalnu visinu otvora do 3000 mm i širinu do 2500 mm.

Saznajte više ovde

Staklena vrata

Razumemo važnost kvalitetnih vrata, zbog čega imamo širok asortiman koji odgovara svim stilovima i budžetima. Naša vrata se rade po meri od najkvalitetnijih materijala od jednostavnih do najsloženijih dizajna. Kod nas ćete pronaći elegantna staklena vrata bez rama, vrata u ramu sa jednim ili duplim staklom pa sve do dizajnerskih pivot vrata.

Istražite kompletnu ponudu ovde

Slični proizvodi