Staklene tuš kabine po meri
null

Opustite se, isključite i uživajte u ravnoteži duha i tela u Vašem sopstvenom SPA raju.

Pored kuhinje, kupatilo je ključni prostor. Ovo je prostorija u kojoj se osvežavate i spremate za novi dan ili opuštate nakon dugog radnog dana. To je mesto gde smo opušteni i najbliži sebi, a lepo mesto čini da se osećate dobro.

Bez obzira da li pravite novu saunu, parno kupatilo ili renovirate postojeće kupatilo, staklena tuš kabina po meri ili tuš paravan bez rama će sigurno biti zvezda koja će vašem kupatilu dati dizajnerski izgled, a Vama će tuširanje svaki put iznova biti zadovoljstvo.

Staklene tuš kabine bez rama

Tuš kabine bez rama imaju minimalan okvir kako bi pružili najslikovitiji pogled na vaš tuš prostor. To je najbolji način da istaknete lepotu kupatila stavljajući naglasak na vrhunske pločice, baterije ili specijalnu vrstu rasvete. Pogledajte kako tuš kabine po meri mogu učiniti da i vaše kupatilo izgleda veće i posebno.

Saznajte više ovde

Staklene klizne tuš kabine

Klizne tuš kabine bez rama fantastično se uklapaju u skoro svako kupatilo. Posebno su pogodne za mala kupatila gde ne postoji dovoljno prostora za manevrisanje. U ponudi su dva modela, jedan moderan od inoksa, a drugi klasični model klizne tuš kabine sa aluminijumskim profilom u gornjoj zoni.

Saznajte više ovde

Klizno-zaokretna tuš kabina

Otkrijte revolucionarnu klizno-zaokretnu tuš kabinu za savršeno uživanje u kupatilu. Ova inovacija koja štedi prostor nudi maksimalan komfor i izuzetnu estetiku. Uštedite prostor bez žrtvovanja stila i udobnosti. Odaberite između modela u crnom mat okviru ili bez okvira u visokom sjaju.

Saznajte više ovde

Harmonika tuš paravani

Velika rešenja za mala kupatila. Harmonika tuš paravani su praktičan izbor za skučene tuš zone i odlično rešenje za kadu, jer se paneli u potpunosti sklapaju u stranu i paravan ne zauzima velik prostor. Idealna solucija za vrlo uska i mala kupatila su ugaone tuš kabine sa harmonika sistemom sklapanja.

Pogledajte ovde koje sve konfiguracije postoje

Okov i oprema za tuš kabine po meri

Oprema za tuš kabine uključuje niz završnih detalja koji mogu napraviti značajnu razliku u praktičnosti i strukturi dizajna kupatila. Vršimo distribuciju čitavog niza pribora za sisteme tuš kabina po meri poznatih svetskih proizvođača, u širokom spektru završnih obrada. Pogledajte različite kolekcije na sledećim stranama ili nas pozovite za više informacija.

Saznajte više ovde

Stakleni paravani za tuš kabine

Svedeno, čistih linija i lako za održavanje. Tuširanje postoje čisto zadovoljstvo u konfiguraciji koja pruža potpuni osećaj slobode. Fiksni stakleni panel kao tuš paravan, izveden sa U profilom je najlakši i najpovoljniji način da renovirate svoje kupatilo i date mu savremen izgled. Pogledajte različite opcije ovde i pozovite nas za više informacija.

Saznajte više ovde

Tuš kabine po meri se razlikuju od prefabrikovanih – “gotovih” tuš kabina u nekoliko suštinskih elemenata:

 • Svaki komad stakla je napravljen po meri vašeg prostora za tuširanje
 • Staklo za tuš kabine se može prilagoditi strukturalnim nepravilnostima, imati neobične dimenzije i jedinstven dizajn
 • Možete birati vrstu stakla i vrstu okova, postoji čitav niz kombinacija kako bi ste postigli željeni stil
 • Staklene tuš kabine po meri obično postavljaju profesionalci za staklo čime se smanjuje vaše ulaganje vremena u projekat realizacije
 • Dugotrajnost tuš kabina po meri sa kvalitetnim okovom je decenijska
 • Održavanje je mnogo lakše, jer tuš kabine po meri nemaju metalni ram oko vrata, te samim tim manja je mogućnost da se nakupi prljavština i kamenac

BENEFITI

 • Optimizacija prostora sa maksimalnom funkcionalnošću
 • Ergonomski dizajn koji se stilski uklapa u ostatak kupatila
 • Impresivna tuš kabina kao i prvog dana – odabir najboljih materijala produžava vek trajanja staklene tuš kabine i dugoročno povećava vrednost vaše imovine
 • Prilagođeni dizajn tuš kabina od kaljenog stakla uvećava pristupačnost i efikasno zadovoljava potrebe starijih, hendikepiranih ili osoba sa invaliditetom
 • Investicija u budućnost – ulaganje u kupatilo je isplativa investicija koja može udvostručiti procenat ulaganja prilikom preprodaje nekretnine
 • Lakše čišćenje i održavanje od klasičnih tuš kabina

CASA u svojoj ponudi ima širok spektar sistema za tuš kabine od kaljenog stakla koji se mogu uklopiti do poslednjeg milimetra zone tuširanja u Vašem kupatilu.

Zašto CASA?

 • Godinama unazad tesno sarađujemo sa arhitektama, investitorima, kompanijama i glavnim izvođačima radova na isporuci i ugradnji stakla za tuš kabine. CASA je u svetu građevinarstva, postala sinonim za pouzdanost i visok nivo kvaliteta okova i ugradnje.
 • Profesionalna usluga
 • Dugogodišnje iskustvo u isporuci i ugradnji
 • Konkuretne cene
 • Visoko kvalitetan i atestiran okov
 • Uvek dostupni rezervni delovi

Garancija kvaliteta

Niste sigurni koju vrstu tuš vrata želite ili koja vam je konfiguracija odgovara? Dozvolite nam da dizajniramo nešto za vas! Naši strogi standardi, prilagođena merenja i profesionalna instalacija obezbeđuju lakoću korišćenja godinama.

Česta pitanja

Tuš kabine po meri se izrađuju od kaljenog stakla debljine 8-10 mm baš po meri prostora za tuširanje u kupatilu. Gotove tuš kabine imaju predefinisane dimenzije koje ne mogu mnogo da odstupaju i prilagođavaju se što ograničava mogućnost maksimalnog iskorišćenja prostora. Materijali su drugačiji kod komercijalnih tuš kabina, staklo je manje debljine i zahtevaju ram kako bi osigurali stabilnost.

Tuš kabine po meri se izrađuju od robusnijih i izdržljivijih okova, kaljenog sigurnosog stakla veće debljine te samim tim ramovi na vratima nisu potrebni, jer je stabilnost tuš kabine na visokom nivou. Za tuš kabine po meri koje se ističu svojim čistim dizajnom, potrebni su urezi i rupe na staklu za okov, staklo se specijalno izrađuje i svako je unikatno, te zbog toga i cena tuš kabina po meri je znatno viša.

Superiorna estetika u odnosu na bilo koje drugo rešenje ujedno povećava i vrednost nepokretnosti. Tuš kabine po meri traju mnogo duže od komercijalnih tuš kabina. Održavanje tuš kabine po meri je daleko lakše, jer ne postoji toliko mesta gde prljavšina i kamenac mogu da se nagomilaju. Dovoljno je samo skinuti ostatke vode sa silikonskom metlicom i tuš kabina će uvek biti čista.

Ne radimo, ali sarađujemo sa nekim od najboljih izvođača u industriji i rado bismo vas uputili na izvođača koji je specijalizovan za vašu vrstu projekta.

Pozovite nas ili pošaljite upit emailom sa dimenzijama, skicom konfiguracije ili projektnom dokumentacijom. Naš prodajni i tehnički tim će u vrlo kratkom roku ogovoriti na ponudu, a najkasije u roku od 48h, ukoliko je u pitanju veća količina pozicija ili specijalan zahtev.

Nakon toga nas možete pozvati da odgovorimo na sva pitanja koja imate i ako ponuda odgovara zakazujemo merenje pozicija.

Nakon potvrde o prihvatanju ponude i uplate avansa, sledi crtanje stakala, šaljemo Vam na potvrdu i puštamo stakla fabrici za proizvodnju.

Nakon uzimanja tačnih mera, crteži stakla se šalju fabrici za proizvodnju. Potrebno je 10 radnih dana da se stakla proizvedu, nakon toga se dogovara termin za ugradnju. Ukoliko je u pitanju veći broj tuš kabina za zgradu ili hotel, vreme isporuke stakla traje duže.

Pre formiranja ponude pitaćemo Vas za planirani rok ugradnje i odmah Vam reći kako se to uklapa u trenutne tehničke kapacitete. proces montaže traje od 1 do 3 sata u zavisnosti od kompleksnosti konfiguracije tuš kabine.

Prozirno staklo se ne prlja brže od peskiranog stakla, niti se ostaci od sapuna i kamenac manje vide na mutnom staklu. Brzo brisanje silikonskom ili gumenom metlicom posle svakog tuširanja je dovoljno da staklo ostane uvek kao novo.

Ukoliko želite da lakše održavate staklo i da nakupljeni kamenac lako spadne sa stakla, preporučujemo Invisible Shield, premaz koji štiti od kamenca. On će olakšati održavanje tuš kabine i staklo će dugo godina izgledati kao novo.

Da, radimo pripremu crteža za stakla po merama koje nam date i pripremu svog potrebnog okova i pratećeg pribora. Preporučujemo da uzimanje mera i montažu izvrši kvalifikovano lice, zato što tuš kabine po meri trpe veoma mala odstupanja. Kako bi montaža bila perfektna i kako bi bilo obezbeđeno dobro dihtovanje, montaža mora biti precizna.

Možemo Vam pružiti tehničku podršku pre same montaže sa savetima kako da uzmete mere i pojasnimo način ugradnje. Imajte u vidu da nemamo tačna uputstva korak po korak za ugradnju tuš kabine po meri, oslanjate se na sopstveno umeće i potrebno je da imate određeni nivo iskustva u ugradnji sličnih sistema.

Da, dajemo garanciju 2 godine na svaku izvedenu tuš kabinu po meri. Garancija se odnosi na dobro izvršenje montaže, šarke i okov za tuš kabinu. Dihtung lajsne ne podležu garanciji, to je potrošan materijal koja zbog kamenca brže dotrajava. Retko se dešava da dođe do oštećenja stakla, ukoliko dođe, staklo podleže garanciji, sem ako se ne utvrdi da je mehanički oštećeno.

Mi preporučujemo 24h nakon instalacije da tuš kabina ostane suva i nakon toga je možete koristiti.

Preciznim uzimanjem mera, pravilnom montažom, izborom dobre konfiguracije i dobro prethodno izvedenim keramičarskim radovima gde nema obrnutog pada, staklena tuš kabina ne bi smela da ima problema sa curenjem vode.

Ipak, imajte u vidu da ona nije 100% vodonepropusna. Treba izbegavati situaciju da tuš bude tačno preko puta vrata, jer postoji veća mogućnost izlivanja vode. Nikako nemojte direktno uperiti tuš na vrata i šarke, dihtung lajsne sprečavaju oticanje vode iz tuš kabine, ali tuš kabina nije akvarijum.

Zaptivke vremenom zamenite, jer one propadaju od kamenca i ruže tuš kabinu. Kod nas možete pronaći sve rezervne delove kao i zaptivke.

Da, možemo i to je upravo i najveća prednost tuš kabine po meri. Možemo ih izvesti pod nepravilnim uglom, usecima, na ivici pločica i slično.

Stailizator tuš kabine se koristi kada su šarke pričvršćene za fiksni stakleni panel. On oslobađa tenziju na fiksnim staklenom panelu, jer svaki put kada se vrata otvore ona povlače i fiksni panel. Stabilizator oslobađa deo napetosti i sprečava slabljenje veze koja bi vremenom nastala.

Stabilizator nije potreban u slučaju kada su vrata pričvršćena direktno na zid.

Standardno transparetno float staklo je najčešći izbor. To je bezvremeni stil koji lepo naglašava pločice pa čak i mala kupatila se čine većim sa providnim staklom. Extra clear staklo je potpuno providno, na kantu nema zelenkastog sjaja, a razlog tome je smanjeni sadržaj gvožđa.

Parsol staklo je zatamnjeno providno staklo koje može biti zeleno, plavo, a u najvećem broju slučajeva za enterijer se koristi sivo ili bronza.

Staklo može sa spoljne strane biti dekorisano folijom za veću privatnost, a motive možete birati po želji.

Trajan način dekorisanja stakla je štampom keramičkim bojama po izabranom motivu.

Postoji i anti plaque staklo, koje je fabrički tretirano radi sprečavanja nagomilavanja kamenca i ima isti efekat kao i Invisible Shiled premaz.

Skoro bilo koja završna obrada okova je moguća. Imamo standardnu paletu završnih obradi na lageru, dok za posebne zahteve i velike projekte poručujemo od proizvođača specijalne završne obrade. Standardna paleta uključuje polirani inoks u visokom sjaju i crnu mat. Dostupno za brzu isporuku i u višoj cenovnoj kategoriji je zlato u sjaju, patinirano zlato, rose gold mat i sjaj, crvena, indigo plava i ljubičasta u sjaju.

Ne, mi smo veleprodaja, poslujemo samo sa pravnim licima, primera radi izvođačima, arhitektama, dizajnerima enterijera. Plaćanje je virmansko.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije i van granica zemlje.

Slični proizvodi