Staklene klizne tuš kabine

Ušteda prostora bez odricanja funkcionalnosti

Klizne tuš kabine bez rama fantastično se uklapaju u skoro svako kupatilo. Posebno su pogodne za mala kupatila gde ne postoji dovoljno prostora za manevrisanje.

Vrata se kreću pravolinijski duž gornje klizne šine, klizni mehanizam je minimalan, tako da dobijate vrata bez okvira i donjih šina.

Krajnji izgled je moderna, robusna i luksuzna staklena klizna tuš kabina po meri koja daleko odudara od tipičnih masovno proizvedenih kliznih tuš vrata.

Razlika je pre svega u debljini stakla. Naše klizne tuš kabine se izvode od sigurnosnog kaljenog stakla debljine 8 ili 10 mm.

Čest slučaj kod prefabrikovanih tuš kabina je da se u donjim i gornjim kliznim kanalima i ramovima na vratima skupljaju nečistoće, te one vrlo brzo izgube svoju punu funkcionalnost.

Klizni šina i mehanizam kod kliznih tuš kabina po meri je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika model ili precizno konstruisane gornje aluminijumske klizne šine zbog čega vrata klize tiho i glatko.

Vrata su reverzibilna i mogu klizati u levo ili desno. Preporuka je da jednokrilna klizna vrata budu široka najmanje 600 mm za nesmetan ulazak i izlazak iz tuš kabine, dok kod dvokrilnih kliznih tuš kabina to može biti i 400 mm.

Staklena Klizna Tuš Kabina SL – 69

Sa svojim modernim dizajnom i primesama industrijske elegancije, SL-69, klizna tuš vrata bez rama pružaju vrhunski savremeni dizajn za vaše kupatilo. Sistem kliznih tuš vrata je izrađen od kvalitetnog kaljenog stakla i okova od nerđajućeg čelika SS 304. Okov je otporan na rđu i koroziju, čime se osigurava da vrata traju dugi niz godina.

Klizna tuš kabina SL-69 ima privlačan sistem lebdeće klizne šine na staklu sa vidljivim rolerima i elegantnu upuštenu ručicu na vratima. Za prilagođeni izgled, ova vrata se mogu instalirati tako da se otvaraju levo ili desno.

Stilizovana klizna tuš kabina SL-69 u verziji sa bočnim staklenim segmentom je sofisticiran izbor koji ne zahteva gornje ukrućenje.