Staklena vrata bez rama u alu. štoku

Staklena vrata bez rama u aluminijumskom štoku su idealno rešenje za one koji vole svetle i otvorene prostore.

Najčešće su sastavni deo staklene pregrade za kancelarije. Vrlo često su i izbor kod adaptacije doma zbog osećaja otvorenosti i propuštanja više svetlosti.

BENEFITI

    • Potpuna transparentnost i savršena elegancija
    • Mogućnost prilagođavanja specifičnim zahtevima
    • Širok izbor vrhunskog arhitektonskog okova
    • Personalizacija stakla po želji investitora
    • Minimalno održavanje

Dizajn

Glavni materijali su staklo i aluminijum. Minimalistički dizajn aluminijumskog štoka naglašava uglađenost stakla i estetiku okruženja, a bezbednost je na visokom nivou. Zvučnu izolaciju obezbeđuje specijalna guma za štok.

Staklo je bez rama, pričvršćeno Dormakaba ili WSS šarkama za aluminijumski ili drveni štok.
Završni i najvažniji funkcionalni detalj su šarke, brave i kvake ili rukohvati sa ili bez zaključavanja.

Ukoliko se koriste rukohvati obavezna oprema je i automat za zatvaranje vrata. Za bolju zvučnu izolaciju preporučujemo padajući prag u donjem delu vrata.
Kod nas ćete pronaći širok izbor nemačkog okova za staklena vrata.

Konfiguracije

Staklena vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna sa ili bez nadsvetla. Tanji i elegantniji aluminijumski štok je za montažu u zid. Robusniji aluminijumski štok je za vrata koja se postavljaju u okviru staklene pregrade.

Staklena enterijerska vrata bez rama su kompatibilna sa svim našim demontažnim sistemima staklenih zidova, što ih automatski kvalifikuje za LEED  poene.

Krilo vrata se izrađuje od kaljenog sigurnosnog stakla debljine 8 ili 10 mm, što obezbeđuje otpornost na udarce i dugovečnost.

Dimenzije

Maksimalna širina staklenih vrata je 1000 mm, visina do 2600 mm, a težina do 55kg. U zavisnosti od visine koriste se 2 ili 3 šarke po krilu.

Personalizacija

Naš cilj je da vam olakšamo izradu vrata koja ispunjavaju vašu jedinstvenu viziju dizajna.
Možemo da izvedemo različite dizajnerske stilove stakla za sva staklena enterijerska vrata.

Od opcije standardnog prozirnog stakla do ultra-prozirnog stakla i parsol stakla u sivoj ili bronza nijansi pa sve do potpuno ili delimično peskarenog stakla, emajliranog u boji ili stakla sa štampanom folijom po vašem izboru motiva. Staklena enterijerska vrata mogu biti i u ramu, primera radi vintage industrijski stil sa crnim trakicama.

Posebno popularan izbor su i staklena vrata sa pametnom folijom koja se u trenutku mogu promeniti iz potpuno prozirnog u peskareno staklo i obezbediti vam dodatnu privatnost.