Čime se bavimo

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima.

Naša specijalnost je projektovanje, specifikacija, konsalting, isporuka, ugradnja i servis specifičnih enterijerskih rešenja za efikasan menadžment prostora u radnom i rezidencijalnom okruženju saradnjom sa izvođačima, arhitektama i B2B klijentima.

Veleprodaja arhitektonskog okova za kontrolu vrata, sistema i okova za staklo, kao i proizvoda za održavanje stakla renomiranih svetskih proizvođača čini važan segment našeg poslovanja.

VIZIJA


Naša vizija od skoro deceniju ranije ostala je ista – pružanje rešenja u oblasti vrhunskih poslovnih i rezidencijalnih prostora, i podrška našim klijentima u stvaranju funkcionalnih i energetski efikasnih enterijera.

MISIJA


Svaki prostor treba da ima osećaj doma za svoje stanare i posetioce: ugođaj komfora, osećaj sreće, utisak pripadnosti i bezbednosti, jednom rečju sveukupan osećaj blagostanja.

Naša je misija svakodnevno pozitivno uticati na poboljšanje ambijenta korisnika koji će za rezultat imati kvalitetniji stil života i rada.

Zato pratimo trendove u enterijeru i stalno dodajemo nove proizvode u rasponu od srednje do vrhunske klase arhitektonskog okova kako bi izašli u susret zahtevima različitih projekata.

Naša filozofija

KREATIVNOST I INOVACIJA


Idealne okolnosti su retke. Iskustvo nam je priličan broj puta to dokazalo. Svakodnevno pomeramo granice mogućeg kroz kreativan pristup poslu. Posvećeni smo pretvaranju ideja u stvarnost!

KVALITET BEZ KOMPROMISA


Neki koriste reklamu da bi bili glasniji. Neki nisku cenu da bi bili izabrani. Mi smo ubeđeni u dugotrajnost i korisnost naših proizvoda i čvrsto stojimo iza toga. Kvalitet nam je na prvom mestu!

NAŠI KLIJENTI ZASLUŽUJU NAJBOLJE


Vi ste razvojna snaga našeg poslovanja. Osnova našeg poslovanja su profesionalizam i visoka poslovna etika. Možete se osloniti na jasnu i preciznu komunkaciju, naš pristupačan stav uvek otvoren za saradnju, brzu reakciju u odgovoru na Vaše upite, tehničku i post-prodajnu podršku. Izvrsnost naših usluga je ono što nas izdvaja!

POUZDAN SERVIS IZNAD SVEGA


Nekada stvari jednostavno krenu po Marfijevom zakonu. Gospodin Marfi i njegov zakon popuštaju pred nama, jer se možete osloniti na pouzdan servis u garantnom roku i van njega.

OSNOVNE STVARI SU DOBITNA KOMBINACIJA


Fenomenalne ideje počivaju na zdravim osnovama: garantovan kvalitet, jednostavnost upotrebe, odličan odnos cene i kvaliteta, poštovanje rokova isporuke i izvrsna usluga u koju ulažemo konstantan napor poštujući vaše dragoceno vreme, uloženi novac i poverenje koje nam poklanjate.

VAŠI KOMPLIMENTI SU NAŠA MOTIVACIJA


Naša pokretačka sila je vaše zadovoljstvo. Uvek prvo analiziramo vaše ciljeve i tražimo sve moguće načine da ih postignemo. Čak i kada mi ne možemo da Vam pružimo rešenje, uputićemo Vas u pravom smeru. Iskustvo nam je dokazalo da dobar glas se daleko čuje, a i volimo komplimente.

Naše vrednosti

SJAJNO MESTO ZA RAD


Mi nismo internacionalna kompanija poznatog imena. Naš naziv neće odzvanjati u ušima vaših poznanika i prijatelja. Nažalost, WOW faktor na pomen naše firme neće biti prisutan.

Kod nas ćete pronaći ono neprocenjivo – svaki pojedinac je jednako važna karika. Svakome dajemo istovetnu šansu da se izrazi, napreduje i da se njegov glas čuje. Mi smo mali, ali izabrani tim i osećaj zajedništva negujemo od prvog dana. Delimo sreću, uspehe, tugu i poraze kroz zajednički smeh. Naša firma je naša druga kuća.

ČETIRI VREDNOSTI NA SLOVO „P“

  • Porodica je na prvom mestu. Kod nas to nije samo izreka, potrebe porodice stavljamo iznad potreba posla.
  • Prijateljska atmosfera i ljubaznost su uvek prisutni u odnosima sa klijentima i dobavljačima.
  • Pravedan odnos prema zaposlenima i prema svim spoljnim partnerima.
  • Pouzdanost u primeni naše vizije i misije, filozofije i naših vrednosti.
Partneri
null
null
null
null
null
null
null