Harmonika tuš paravani

Velika rešenja za mala kupatila.

Harmonika tuš paravani su praktičan izbor za skučene tuš zone i odlično rešenje za kadu, jer se paneli u potpunosti sklapaju u stranu i paravan ne zauzima velik prostor.

Konfiguracije

Harmonika vrata za tuš kabinu se mogu konfigurisati tačno po meri i želji. Ukoliko želite da imate slobodan kompletan ulaz u tuš kabinu, svi stakleni paneli se mogu sklopiti skroz do zida, bilo da je u pitanju kada ili tuš kabina. U nekim slučajevima prostor na zidu je popunjen, tada je najbolje rešenje jedan fiksni deo od stakla i jedan sklopivi stakleni panel koji se postavlja preko fiksnog segmenta. Rešenje za vrlo uska i mala kupatila su ugaone tuš kabine sa harmonika sistemom sklapanja. U slučaju kada se harmonika tuš kabina po meri ne koristi, sve se sklapa i ostaje lep manevarski prostor. To svakako olakšava i samo održavanje kupatila.

Mesto postavljanja

Staklena harmonika vrata se mogu postaviti na zidanu kadicu, gotovu kadicu i kadu ili direktno na pločice. Između sklopivih panela i na donjem delu stakla dolaze silikonske lajsne koje sprečavaju proboj vode.

Dizajn i tehnologija okova

BELLA šarka za harmonika tuš paravane i vrata je favorizovan proizvod u našem asortimanu od strane dilera. Kompaktnog dizajna i visokog kvaliteta, ispod magnetnog poklopca sa obe strane su skriveni šrafovi. Pedantan izgled šarke ukomponovan je sa mogućnošću izbora spoljnog ili unutrašnjeg otvaranja i naglašava njenu fleksibilnost i funkcionalnost. Osnovni materijal je nerđajući čelik SS304, a završna obrada je polirani visoki sjaj. Cena harmonika vrata za tuš kabine je vrlo povoljna, imajući u vidu da se proizvode kaljenog stakla i visoko kvalitetnih šarki, što obezbeđuje dugovečnost.
Tip tuš kabine Sklopiva sa harmonika šarkama
Dizajn Minimalistički bez rama
Staklo debljine 8 – 10 mm
Ručica tačkasta ili kvadratna ručica
Konfiguracija linijska ili ugaona
Vrata jednokrilna ili dvokrilna
Materijal nerđajući čelik SS304
Završna obrada polirano u sjaju
Visina šarke kompaktna , samo 55 mm
Maksimalna dozvoljena težina i širina 2 šarke – 36 kg/ 710 mm
3 šarke – 42 kg/ 810 mm
Modeli šarki staklo-staklo 180°
staklo-zid 180°
Dizajn šarke sa skrivenim šrafovima ispod magnetnog poklopca