Novo – Dekorativna traka za kreiranje industrijskog izgleda staklenih pregrada

Industrijski izgled koji je toliko popularan kod dizajnera enterijera i arhitekata, može se stvoriti pomoću samolepljivih traka za staklene pregrade.

Crna dekorativna traka je idealna za sve dizajnere ili izvođače radova koji žele da stvore moderan industrijski osećaj u bilo kom pregrađenom prostoru.

Inovativni proizvod, G2G crna mat samolepljiva ukrasna traka se može primeniti na skoro svaku staklenu površinu. Savršeno se uklapa na staklenim zidovima kancelarijskih pregrada, u Vašem domu ili na različitim projektima uključujući restorane, maloprodajne objekte, javne zgrade i druge komercijalne prostore.

Vi trebate samo da izaberete izgled i raspored mreže.

Samolepljiva traka se postavlja direktno na staklenu podlogu i seče na licu mesta na dužinu koja odgovara. Time se rizik od grešaka redukuje. Bez nereda, brzo i lako za montažu, ovaj proizvod možete i naknadno postaviti.

Ukoliko poželite da trake uklonite bilo kada, to možete učiniti bez bojazni da će ostaviti mrlje ili oštećenja na staklu.

Crne dekorativne trake su pogodne za bilo koju debljinu i vrstu stakla. To je isplativ i lak način da dodate definiciju staklenom pregradnom zidu.

Više o ovom praktičnom proizvodu pronađite na stranici www.casa.co.rs/okov-za-staklo

Montazer na ugradnji

Širimo tim

  Postanite član firme koja će ceniti Vaše znanje, zalaganje…