Nova pregradna vrata na našem tržištu – Portapivot

Arhitekte i dizajneri enterijera su često od nas tražili rešenje za pregradna vrata koja se celom visinom i širinom uklapaju u velike otvore. Ponosni što sada možemo da odgovorimo na zahtev predstavljamo Vam Portapivot kolekciju vrata koja besprekorno pregrađuju prostor, kreirajući fluidnost i impresivan prvi utisak.

Još jedan dodatak novoj kolekciji je i patentirana tehnologija Stealth Pivot šarki samo u 1 tački osovine koja čine da vrata izgledaju kao da lebde bilo da su od stakla, drveta ili u ramu. Stealth Pivot šarka je osvojila nagrade širom Evrope za inovaciju i vrhunsku zanatsku izradu, uključujući i A+ Awards 2016, IDA (Design Awards Silver Winner), European Product Design Awards, Red Dot Design Award i Iconic Award.
Portapivot kolekcija omogućava brojne konfiguracije vrata, pokretnih i fiksnih pregrada u različitim završnim obradama i industrijski dizajn dekorativnih rešetkastih profila po Vašem izboru.

Mi isporučujemo i ugrađujemo kompletna vrata ili možete kupiti samo set pivot šarki i ugradnju uraditi sami.

Ovo je zaista uzbudljivo vreme za nas u CASA-i, jedva čekamo da ova fascinatna vrata transformišu novi prostor. Više o kompletnoj kolekciji možete pronaći na stranici pivot vrata

Montazer na ugradnji

Širimo tim

  Postanite član firme koja će ceniti Vaše znanje, zalaganje…