Klizno zaokretna tus kabina u crnom ramu

Stealth Osvaja: Revolucionarna Klizno-Zaokretna Tuš Kabina za Savršeno Kupatilsko Uživanje!

Klizno zaokretna tus kabina u crnom ramu

Stealth Tuš kabina predstavlja revolucionarno rešenje koje ne samo da transformiše vaše tuširanje, već je i odgovor na izazove malih kupatilskih prostora. Ovaj proizvod se ističe kao space-saving inovacija, pružajući maksimalan komfor čak i u ograničenim prostornim uslovima. Otkrijte kako jednostavno možete unaprediti svoje kupatilo, stvarajući prostor u kojem se elegancija susreće s praktičnošću. 

Stealth Tuš kabina ide korak dalje od klasičnih rešenja, predstavljajući jedinstvenu tehnologiju otvaranja. Vrata se ne samo kližu već i prave zaokret, elegantno se parkirajući na fiksnoj strani tuš kabine. Ova inovacija ne samo da štedi prostor, već i pruža neviđenu lakoću pristupa unutar vašeg kupatila. Idealno za male prostore, Stealth ne pravi kompromise – ona ih eliminiše.

Jednostavnost montaže dodatno čini Stealth Tuš kabinu pristupačnom opcijom za svakog korisnika. Brza i jednostavna instalacija znači da ćete brzo uživati u svim benefitima ovog space-saving rešenja. Uštedite prostor, ali ne na račun stila i udobnosti. 

Stealth Tuš kabina nije samo proizvod, već je rešenje koje donosi sveobuhvatno iskustvo. Idealna za mala kupatila, ova inovacija ne samo da štedi prostor već i podiže standarde u dizajnu tuš kabina. Tehnologija otvaranja, jednostavnost montaže i elegancija čine je pravim izborom za one koji cene funkcionalnost i stil. Iskoristite prednosti ovog space-saving rešenja i doživite transformaciju svog kupatila s Stealth Tuš kabinom – gde se inovacija susreće s jednostavnošću, stvarajući prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku i potrebe.

U pretprodaji od 17.01.-31.01.2024. po specijalnoj promotivnoj ceni. Isporuka krajem maja do sredine juna. Za više informacija kontaktirajte naše komercijalno odeljenje.

Specifikacija Stealth Klizno Zaokretna Tuš kabina:

Nosivost:

  • Maksimalna nosivost: 35-40kg

Staklo:

  • Odgovara za kaljeno staklo debljine 8mm

Dimenzije:

  • Maksimalna širina: 1000mm
  • Profili dolaze na dužinu 2000mm
  • Prilagodljiva meri otvora, obezbeđujući savršeno uklapanje u različite prostore

Dizajn:

  • Moderan i sofisticiran dizajn u crnom ramu

Funkcionalnost:

  • Sklopiva vrata omogućavaju lako otvaranje i zatvaranje jednom rukom, pružajući maksimalnu praktičnost

Premium Materijali:

  • Visokokvalitetni materijali garantuju dugotrajan izgled i funkcionalnost tuš kabine.
Montazer na ugradnji

Širimo tim

  Postanite član firme koja će ceniti Vaše znanje, zalaganje…