O nama

Želite li da Vaš komercijalni, rezidencijalni ili stambeni projekat ostavi sjajan utisak?
Tražite li lepo dizajnirano, funkcionalno i dugovečno rešenje za Vaš prostor?


ČIME SE BAVIMO

Vaša vizit karta

Stvaranje prvog utiska počinje i pre ulaska u Vašu kuću, stan, vilu,poslovnu zgradu, hotel, shopping centar ili maloprodajni objekat i čini bitnu polaznu osnovu u oceni Vašeg imidža, uspeha i kulture.


CASA- Custom Art & Solutions Alternative

je nastala kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima.

Za više informacija o našoj ponudi pogledajte stranicu PROIZVODI

 

• U našoj ponudi ćete pronaći prvoklasan arhitektonski okov i sisteme pametnih rešenja za implementaciju u eksterijeru i enterijeru.
• Brendovi iza kojih stojimo su globalno poznati i jedan od prvih izbora arhitekata širom sveta.
• Bogat asortiman od preko 60.000 proizvoda sa isto toliko kombinacija, odlikuje dug vek trajanja, funkcionalnost, perfektna završna obrada i izvrsan dizajn.
• Svi artikli podudaraju se sa evropskim specifikacijama i proizvedeni su po standardima najvišeg kvaliteta.
• Zaokružujemo kompletan proces kvalitetnom ugradnjom, stalno dostupnim servisom i post prodajnom podrškom.

NAŠA FILOZOFIJA

KREATIVNOST I INOVACIJA

Idealne okolnosti su retke. Iskustvo nam je priličan broj puta to dokazalo. Svakodnevno pomeramo granice mogućeg kroz kreativan pristup poslu. Posvećeni smo pretvaranju ideja u stvarnost!

KVALITET BEZ KOMPROMISA

Neki nose pištaljku sa sobom da bi bili glasniji. Mi smo ubeđeni u dugotrajnost i korisnost naših proizvoda i čvrsto stojimo iza toga. Kvalitet nam je na prvom mestu!

NAŠI KLIJENTI ZASLUŽUJU NAJBOLJE

Vi ste razvojna snaga našeg poslovanja. Mi odgovaramo Vama - ne upravnom odboru, ne investitorima i nikako berzi - isključivo Vama! Osnova našeg poslovanja su profesionalizam i visoka poslovna etika.

POUZDAN SERVIS IZNAD SVEGA

Nekada stvari jednostavno krenu po Marfijevom zakonu. Gospodin Marfi i njegov zakon popuštaju pred nama, jer se možete osloniti na 24h/7 dana u nedelji dostupan servis u garantnom roku i van njega.

OSNOVNE STVARI SU DOBITNA KOMBINACIJA

Fenomenalne ideje počivaju na zdravim osnovama: garantovan kvalitet, jednostavnost upotrebe, maksimalan odnos cene i kvaliteta i izvrsna usluga u koju ulažemo konstantan napor poštujući vaše vreme, novac i poverenje koje nam poklanjate.

VAŠI KOMPLIMENTI SU NAŠA MOTIVACIJA

Naša pokretačka sila je vaše zadovoljstvo. Uvek prvo analiziramo vaše ciljeve i tražimo sve moguće načine da ih postignemo. Zato se iskreno obradujemo kada čujemo "Vi ste drugačiji . " Za druge ne znamo, ali mi to shvatamo kao ozbiljan kompliment.