Avast kancelarijski prostor

Lokacija: Novi Beograd, PC Ušće

Budžet: 34000 €

Klijent: Inkop Invest

Proizvod: GSW Office Plus dvostruke staklene pregrade
Zelena kancelarija

Avast, globalni lider u digitalnoj sigurnosti i privatnosti je otvorio moderan kancelarijski prostor u PC Ušće. Dvostruki stakleni zidovi su doprineli da se ostvari kompletna zamisao projektanta i zaposlenih, koji su imali aktivno učešće u odlučivanju o sadržajima.

Zamisao

Kreirati neformalan i razigran kancelarijski prostor koji će podsticati produktivnost i kreativnost zaposlenih. Bitan segment prilikom implementacije staklenih zidova je očuvanje privatnosti zaposlenih.

Zadatak

Implementacija staklenih pregrada i drvenih vrata koje će istovremeno obezbediti dobru vizuelnu komunikaciju i privatnost svih delova kancelarijskog enterijera.

Rešenje

Primerno rešenje za takav zahtev su dvostruki stakleni zidovi GSW Office Plus, koji poseduju visoku zvučnu izolaciju, nemaju vertikalnih profila i pružaju potpunu transparentnost.

Izazov je bio uklopiti nepravilne staklene uglove kako bi se ostvarila razigranost prostora uz pomoć geometrijskih oblika.
Uz pomoć duplih staklenih pregrada kreirane su konferencijske sale, kolaborativne i kancelarije za intelektuelni wellness, kao i tihe zone gde zaposleni mogu da fokusiraju svoje misli na značajne zadatke.

Open-space koncept pažljivo isplaniran staklenim pregradama i namenjen različitim sadržajima definitivno podstiče kreativnost zaposlenih. Predivan pogled se pruža na ušće, a prirodna svetlost dopire do svakog dela poslovnog prostora zahvaljujući duplim staklenim zidovima.

Uklapanje drveta i stakla u harmoniji nepravilnih geomatrijskih oblika i smelih boja zidnih obloga sa neutralnim sivim tonovima, ističe originalan karakter ovog poslovnog prostora.

Zahvaljujući dobroj saradnji na prvom projektu sa Inkop Invest-om, realizovan je još jedan uspešan projekat na sledećem spratu u toku dve godine.

Veoma smo zadovoljni što smo pomogli kompaniji Avast da realizuje svoju viziju i dobije originalan izgled enterijera.

Ostali projekti