Tuš Kabine po Meri


Svakome od nas ritual tuširanja predstavlja nešto posebno, trenutak opuštanja za obnovljenu krepkost duha i tela.
Prilagođen i lepo dizajniran ambijent igra veliku ulogu za stvaranje dobrog osećaja.

CASA u svojoj ponudi ima širok spektar sistema za tuš kabine koji se mogu uklopiti do poslednjeg milimetra prostora u Vašem kupatilu.
Okov za tuš kabine nudi integrisana rešenja napravljena po dimenzijama datog okruženja.

Klizne tuš kabine štede prostor, dok šarke u svojoj širokoj lepezi različitih oblika su pravi umetnički detalj na staklu.
Dostupni mehanizmi nude četiri mogućnosti otvaranja vrata:

- Obrtna vrata (otvaranje u jednom smeru)
- Klatno vrata (otvaranje u oba smera)
- Klizna vrata (sliding)
- Harmonika vrata (folding)
Prednosti:

- Svi modeli tuš kabina izvode se od kaljenog stakla debljine 8mm i prilagodljivi su pojedinačnim dimenzijama kupatila

- Funkcionalne i atraktivne šarke i profili napravljeni od kvalitetnih materijala koji sprečavaju koroziju i produžuju životni vek tuš kabine

- Sveobuhvatan izbor konfiguracija tuš kabina nudi rešenja za svaku mogući oblik: ravni, ugaoni, kvadratni, petougaoni, kružni sa zakrivljenim staklom...

- Svi sistemi poklapaju se sa standardom EN 14428 i u potpunosti odgovaraju visokim zahtevima sigurnosti i izdržljivosti

- Okov za tuš kabine je testiran na 80.000 ciklusa što vremenski predstavlja gotovo pola veka upotrebe

staklena-kabina


Klizne Tuš Kabine

Klizne tuš kabine idealne su za manja kupatila gde ne postoji dovoljno prostora za manevrisanje. Staklene klizne tuš kabine se izvode po meri i time se maksimalno iskorištava prostor. Vrata i fiksni paravani tuš kabine izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8mm i najkvalitetnijeg okova. Klizne tuš kabine imamo u različitim konfiguracijama kako bi se prilagodile potrebama kupatila: jednokrilne ili dvokrilne klizne tuš kabine, pravolinijske ili ugaone klizne tuš kabine. Garancija je dve godine, a obezbeđujemo montažu, servis i rezervne delove.

OZONE SL 44 elegantna klizna tuš kabina sa odličnim odnosom cena-kvalitet. Staklena tuš...

Moderna klizna tuš kabina sa vidljivim okovom. Materijal je nerđajući čelik sa završnom...

Stakleni Tuš Paravani

Savršena transparetnost i moderan izgled kupatila se lako postiže uz tuš paravane od kaljenog stakla. Fiksni tuš paravan bez vrata je povoljnija opcija od staklene tuš kabine, a ima mnogo prednosti: 1. Ulazak pod tuš bez barijera - walk-in paravan, lakša mobilnost naročito za stariju populaciju, decu i invalide je praktično rešenje 2. Minimalistički moderan dizajn - svedeni dizajn je i dalje trendi, a naročita crna mat boja koja asocira na industrijske enterijere 3. Najbolje rešenje za malo kupatilo - štedi puno dragocenog prostora, a izgleda luksuzno i prostrano 4. Jednostavnije i brže održavanje od klasične tuš kabine - manje čišćenja, jer su okovi minimalno prisutni Tuš paravane izrađujemo po meri Vašeg kupatila od kaljenog stakla debljine 8mm. Želite li "frameless glass" izgled - tuš paravan je pravi izbor. Staklo može biti providno, peskirano ili sa aplikacijama po želji. Diskretan okov odličnog kvaliteta i izdržljivosti garantuje dugogodišnju eksploataciju.

Prava preciznost geometrijskog oblika - kvadrat! Kvadratna forma okova posebno ističe sklad i...

Harmonika tuš paravani su praktičan izbor za mala kupatila i kadu, jer se vrata jednostavno...

Fiksni stakleni panel kao tuš paravan, izveden sa U profilom je najlakši i najpovoljniji način...

Staklene Tuš Kabine

Tuš Kabine se izrađuju po dimenzijama Vašeg kupatila i od kaljenog stakla debljine 8mm. Gral i Ozone Tuš Kabine karakteriše najkvalitetniji materijal, vrhunski dizajn i veliki broj mogućnosti konfigurisanja. Bezbednost korisnika je na prvom mestu, tako da koristimo i prodajemo okove za tuš kabine samo poznatih proizvođača, čiji proizvodi prolaze kroz strogu kontrolu kvaliteta. Iako šarke za vrata tuš kabine predstavljaju mali detalj na velikoj staklenoj površini, oni igraju ključnu ulogu u sigurnosti i dugotrajnosti staklene tuš kabine po meri. Dodatno Vam možemo ponuditi sredstvo za zaštitu stakla od kamenca ili foliju protiv kamenca. Efekat sredstva i folije je najbolji ako se nanesu na novu, neupotrebljenu tuš kabinu, koja praktično nema nakupljenog kamenca. Pružamo tehničku podršku od samog početka planiranja, rezervne delove, montažu i servis za sve sisteme tuš kabina u našem asortimanu. Na osnovu skice kupatila i okvirnih dimenzija, napravićemo ponudu i predložiti moguće varijante za izradu tuš kabine po meri. Cena tuš kabine od kaljenog stakla zavisi u najvećoj meri od kvadrature stakla i izabrane vrste okova. Ukoliko Vam ponuda odgovara, iskusni tehnički tim izlazi na teren da uzme mere, proveri mogućnosti i eventualno predloži bolje rešenje. Nakon usaglašavanja svih tehničkih detalja sledi puštanje stakla za izradu i priprema za montažu. Rok isporuke je 7-10 radnih dana, može odstupati u zavisnosti od popunjenosti tehničkih kapaciteta. Montažu vršimo širom Srbije uz doplatu za transport, dok za teritoriju Beograd, nema doplate.

Ozone Edge šarke za tuš kabinu se izrađene od nerđajućeg čelika (SS304) u visokom...

Jedinstvena serija okova za tuš kabine po meri Antique Roma. Kada tražite nešto posebno i...

Linija S 1000 predstavlja funkcionalni i dizajnerski klasik staklene tuš kabine, trgovačke marke...