Aluminijumski Štokovi i Profili za Staklene Zidove i Vrata

Moderan dizajn staklenih stena doprinosi nesumnjivoj estetskoj vrednosti kompletnog enterijera kompanije. Staklo uvek izgleda atraktivno i u savremenim enterijerima i eksterijerima, pronalazi sve veću primenu, upravo zbog svoje lepote i neprolaznosti.

Fleksibilan dizajn staklenih zidova se lako može prilagoditi novom rasporedu prostora. Tradicionalne zidove ne možete pomeriti, dok staklene zidove i staklena vrata se uvek mogu preseliti u nove kancelarije ili u okviru postojećeg okruženja se lako može napraviti nova funkcionalna
reorganizacija sa minimalnim ulaganjima.

Manje buke i više privatnosti. Pregradni stakleni zidovi predstavljaju savršen balans vizuelne komunikacije zaposlenih i mogućnosti da se fokusiraju na zadatke. Kancelarije otvorenog tipa podstiču razmenu ideja i komunikacije, ali zanemaruju preveliku buku koja dovodi do odsustva privatnosti i kvalitetnog obavljanja posla.

Drugu krajnost, predstavljaju kancelarije zatvorenog tipa gde se zaposleni izolovani i nemaju osećaj da su deo većeg tima, a posledično to vodi i ka niskom poslovnom moralu i smanjenju produktivnosti.

Optička iluzija. Transparentni zidovi od stakla stvaraju iluziju većeg prostora nego što zaista jeste, i time doprinose i većem prodoru prirodne svetlosti. Staklene pregrade u kompaniji smanjuju potrebu za veštačkom rasvetom i štede električnu energiju. Kvalitet svetlosti ima značajan uticaj na sve aspekte ljudskog života i kako je dokazano u mnogim studijama pored vode i hrane, prirodna svetlost direktno utiče na kontrolu ljudskih funkcija.

Projektovanje dnevnog svetla. Staklo zbog svoje transparentnosti ima mnogo veću refleksiju i dozvoljava prodor prirodne svetlosti do 50%, za razliku od drugih materijala koji nisu transparentni i čija refleksija prirodne svetlosti je do 20%.

Cena ugradnje staklenih vrata i staklenih pregrada u enterijeru je inicijalno viša od cene ugradnje zidova od drugih materijala. Dugoročno gledano, investicija u pregradne zidove od stakla je daleko isplativija zbog dugovečnosti materijala, niskih troškova održavanja, energetske efiksasnosti i jednostavne relokacije i fleksibilnosti u formiranju novog rasporeda.

Elegantan i izdržljiv minimalistički dizajn staklenih vrata i zidova će radnom prostoru podariti komfor u vidu prozračnosti, veći prodor dnevne svetlosti, efikasnost kod uštede energije i prostora i niske troškove održavanja.

Pregradne zidovi od stakla i staklena vrata se mogu izvesti od aluminijumskih štokova za vrata i aluminijumskih profila za staklene zidove. U zavisnosti od stepena zvučne izolacije koji želite da postignete , možemo ponuditi jednostruko ili dvostruko zastakljene zidove, kao i staklena vrata bez rama, u aluminijumskom ramu od jednostrukog ili dvostrukog stakla.

Različiti sistemi staklenih zidova pružaju izbor koji optimalno odgovara naspram funkcionalnih i estetskih zahteva vašeg prostora. Saznajte više o modelima staklenih vrata i pregrada klikom na sliku ili nas pozovite.

Naš profesionalni prodajni tim će pronaći najbolje rešenje za Vaš poslovni ili rezidencijalni prostor.

Pružićemo Vam podršku prilikom razrade projekta, isporuku i ugradnju staklenih zidova nemačkog kvaliteta.


Tanki i elegantni aluminijumski štokovi za staklena vrata! Sistem aluminijumskih profila za...

Staklene pregrade i vrata od jednostrukog kaljenog stakla, idealne su za pregrađivanje modernih...

Kada Vam je potrebna tišina za fokusiran rad, a želite i vizuelnu komunikaciju sa okolinom,...