360 nevidljiva pivot sarka

Uskoro – Nevidljiva pivot šarka

360 nevidljiva pivot sarka

Polovinom sledeće godine, očekujemo i kod nas na tržištu još jedan inovativni proizvod našeg dobavljača arhitektonskog okova Ozone Overseas.

Radi se o „nevidljivoj“ pivot šarci koja dozvoljava rotaciju vrata za 360° . Samozatvarajuća pivot šarka daje savršen funkcionalni odgovor za kreiranje velikih vrata celom visinom otvora.

Pivot vrata su jedan od najefikasnijih načina da se stvori istinski elegantan i ekskluzivan enterijer, koristeći maksimalan raspoloživi prostor.

360° hidraulična pivot šarka ima neverovatan kapacitet do 200kg težine i 2500 mm visine i dizajnirana je u dve varijante: za vrata u ramu kao što su aluminijumska ili od punih materijala poput drveta gde je potpuno nevidljiva, i za staklena vrata bez rama pružajući potpunu preglednost.

Kombinovanjem nekoliko okretnih vrata sa pivot šarkama po sredini može se kreirati praktičan i efektan dinamični zid.

Pivot šarka se brzo i lako instalira, ne zahteva ukopavanje u pod i plafon, niti bilo kakvu pripremu poda. Izrađena je po uzoru na Ozone Plus hidrauličnu šarku. Rotacija je za 360° sa opcijom zaustavljanja u položaju na 90° ili 270°.

Za rezervacije nam se možete obratiti putem kontakt forme ili telefonskim pozivom, a pogledajte na videu postupak montaže i funkcionalnost proizvoda.

Montazer na ugradnji

Širimo tim

  Postanite član firme koja će ceniti Vaše znanje, zalaganje…