ESPERO Pokretni Zvuko-izolovani Zidovi

Holandska kompanija ESPERO, specijalizovana za proizvodnju mobilnih zidova je na tržištu preko 50 godina i kao jedan od tržišnih lidera u ovom segmentu, postavila je visoke standarde dizajna, funkcionalnosti i fleksibilnosti.

Primena mobilnih zidova je velika, ipak u nekim granama industrije njihova implementacija donosi znatno veću profitabilnost uzimajući u obzir efikasan menadžment prostora. Mobilni akustični zidovi su idealni za brzu preraspodelu prostora.

Zamislite jednu veliku salu koja se za nekoliko minuta može pregraditi na više manjih, i u svima se istovremeno mogu održavati sastanci, bez ometanja i zvučne distrakcije. Iskoristivost prostora je na ovaj način maksimalna. Pokretanje kliznih panela se obavlja manuelno ili poluautomatski i krajnje je jednostavno, bez ikakvih napora za korisnika.

U pokretne zidove se mogu implementirati vrata i stakleni otvori za veći prodor svetlosti. Konfiguracija pokretnih pregradnih kliznih panela se prilagođava potrebama klijenta, a uz visok stepen fleksibilnosti, moguće je pronaći rešenje za svaki prostor.

Najčešća primena pokretnih kliznih zvuko-izolovanih zidova:

- konferencijski centri
- hoteli
- škole
- restorani
- svečane sale

- kancelarije 
- bolnice
- sajamske hale
- pozorišta
- većina javnih zgrada

Završne obrade kliznih panela su iz standardnog kataloga proizvođača tipa melamin ili po izboru klijenta od HPL-a, tekstila, preko staklenih otvora sa venecijanerima i magnetnih tabli piši-briši što je idealno za edukativne institucije. Velika prednost mobilnih zvuko-izolovanih zidova je to što se uvek mogu relocirati u novi prostor. Redovno održavanje na nekoliko godina, obezbediće dugi vek trajanja pokretno pregradnih panela, a početna investicija se vrlo brzo isplati.

ESPERO pokretno pregradni zvuko-izolovani zidovi su 95% izrađeni od materijala koji se mogu reciklirati. Na taj način ESPERO brine o okolini i pozitivnom uticaju na istu, težeći održivosti. Sve napori kompanije su rezultirali Cradle 2 Cradle sertifikatom. C2C sertifikat je sada zvanično sertifikat sa najvišim standardom u Evropi i SAD kada je u pitanju održivost.


SONICO POKRETNI PREGRADNI ZIDOVI Naši najtraženiji mobilni paneli pružaju fleksibilnost u...

VISIO 100 karakteriše odlična zvučna izolacija i maksimalna transparentnost. Duplo zastakljeni...

VETRO je novi proizvod kompanije ESPERO i predstavlja prvi potpuno zastakljeni ravni harmonika...

Konfigurišite prostor za samo nekoliko minuta! Automatski vertikalni sklapajući sistem zidova za...