Mobilni Zidovi

MOBILNI PREGRADNI ZIDOVI SE KORISTE DA PRIVREMENO PODELE, UVEĆAJU ILI SMANJE PROSTOR, DOK U ISTO VREME PRUŽAJU POTREBNU ZVUČNU IZOLACIJU.

Svet u kome živimo je u konstantnoj promeni i čini se da je prilagođavanje jedini ključ uspeha. Prilagođavanje promenama, prilagođavanje prostora modernim i brzim uslovima poslovanja može biti odlučujući faktor u povećanju troškovne efikasnosti i profitabilnosti. Mobilni zvuko-izolovani zidovi najbolje ilustruju modernu multifunkcionalnost prostora, pogotovo za prostore u kojima su aktivnosti raznovrsne i promenljive.

U našoj ponudi pronaći ćete tri renomirana proizvođača pokretno pregradnih zidova: ESPERO, DORMA i SKYFOLD i nekoliko vrsta zvučno izolovanih pokretnih pregrada. Upotreba pokretnih zidova se ne završava na jednostavnom pregrađivanju prostora i redukovanom prenosa zvuka, pokretni zidovi se mogu iskoristiti kao magnetne table za pisanje, projektni zid ili čak kao umetničko delo uklopljeno u dizajn enterijera.

Više pojedinosti, tehničke karatkteristike, brošure i vrste pokretno pregradnih zvuko-izolovanih zidova možete pronaći na sledećim stranicama.


Holandska kompanija ESPERO, specijalizovana za proizvodnju mobilnih zidova je na tržištu preko 50...

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stečenom u oblasti unutrašnjeg dizajna i kliznih pregrada,...